Eevi Aarnio, Vili Rasehorn, Tähkä-Alina Koskela, Vilho Haaksluoto, Sanni-Veera Viertola, Emil Ylipekka, Aino Koskela ja Joonatan Lindberg

Kaisa Alastalo, Lauri Jäske, Ruth Toivola, Arttu Haaksluoto, Vilja-Matilda Koskela, Juuso Tuominen, Helmi Lievonen ja Arno Toivola

Jenni Vuorinen, Jesse Hietanen, Sonja Koskela, Christian Lindberg, Annika Vilen, Elias Hietanen, Emmi Hietanen ja Juho Mantila

Isabella Lindberg, Vertti Salminen, Laura Mantila, Aleksi Jäske, Ida Aarnio, Aleksi Salminen, Elisa Alastalo ja Anselmi Koskela

Maiju Miikkulainen, Tobias Wunsch, Eerika Vilen, Ville Mattila, Kukka-Sofia Lievonen, Ossi Niemi, Nea Hirvonen ja Joonas Laine

Ysivuotiaiden pikakiiturit Eevi Aarnio ja Vili Rasehorn tuplamestareiksi!

Eevi Aarnio pinkoi totuttuun tapaansa voittoon 40 m (6.73). Toinen kulta Eeville irtosi pituudesta tuloksella 3,58. Pituudessa muut ysitytöt jäivät hyvillä hypyllään hieman alle kolmeen metriin. Jenni, Kaisa ja Maiju sijoittuivat hienosti kymmenen joukkoon parikymmenpäisessä kisailijajoukossa. Pikamatkalla pm-kisoihin ensimmäistä kertaa osallistunut  Maiju Mikkulainen juoksi ajan 7,67 ollen 8. Jenni Vuorisen aika 7,70 toi hänelle 9. sijan. Isabella osallistui ainoana ysityttönä  kuulaan ja  työnsi siinä oman halliennätyksensä 3,72. Pitkä päivä päättyi mukavaan kotimatkaan bussilla. Huomenna jatketaan harjoitusten merkeissä! Viimeisimpänä lajinaan ysitytöt juoksivat pitkän matkan eli 1 000 m. Piirinmestaruuden voitti ylivoimaisesti Kaisa Alastalo (4.21,85). Isabella Lindberg (4.25,46) täydensi hienosti kolmannella sijalla.

Ysipojille kaksi kultaa ja kaksi hopeaa

Ysipoikien henkilökohtaiset lajit alkoivat 40 metrin pikapyrähdyksellä. Kovinta vauhtia piirin pojista piti Vili Rasehorn ajalla 6,82 ja ansaittu mestaruus. Pikamatkalla tossua toisen eteen vikkelästi laittoivat myös Lauri Jäske ajalla 7,45, Jyvä-Kasperi Koskela ajalla 8,17 ja Lauri Meronen ajalla 8,65.

Kuulaan pojista osallistuivat Lauri Meronen ja Vertti Salminen. Vertti pukkasi kuulansa 6,11 metriin ja itsensä toiselle sijalle. Vasta 5-vuotias Lauri työnsi kuulansa tulokseen 2,68.

Pituudesta toinen piirinmestaruus Vilille tuloksella 3,77. Tiukan kisan neljänneksi tuli Vertti tuloksella 3,07 ja Jyvä-Kasperi loikkasi tuloksekseen 2,29.

1 000 metrin juoksuun pojista osallistui Lauri Jäske ja Tobias Wunsch. Lauri johti juoksua 600 metrin kohdalla, mutta taipui lopulta hopealle ajalla 4.07,64. Tobias kellotti ensimmäisessä kisassaan kilometrin ajakseen 5.56,70. Pojilta kaikkinensa hienot kisat ja palkintokaappeihin neljä henkilökohtaista mitalia!

Ruth tuplamestariksi, Sanni-Veeralle pronssia!

11-vuotiaissa Ruth Toivola työnsi kuulassa uudeksi ennätyksekseen 7,77 napaten mestaruuden. Korkeudessa Ruth oli ylivoimainen ja uusi ennätyskorkeus 135. Ellen Laukkasen lajeina oli 60 m, joka taittui aikaan 10,49 ja pituudessa tulokseksi kirjattiin 3,24. Sonja Koskela urakoi samat lajit tuloksin 10,27 ja 3,38. Kisoihin osallistui myös Laura Mantila, Nea Hyvärinen ja Tähkä-Alina Koskela.

12-vuotiaista mukana olivat Sanni-Veera Viertola, Ida Aarnio ja Kukka-Sofia Lievonen. Sanni-Veeran 60 m taittui aikaan 8,70. Uusi ennätys toi pronssia. Kukka hyppäsi pituudessa uuden ennätyksen 3,61. Idan lajeina pituus ja kuula.

Tyttöjen kuulumisia kisoista.

Nealla oli lajeina kuula ja pituus. Kuulassa tuli ennätys (5,94) ja pituuskin onnistui ihan hyvin (3,38). Tähkällä oli lajeina pituus ja 60 m. Pituus meni hyvin (3,74), vaikka juoksu ei kulkenut. 60 metrillä tuli ennätys se oli 9,61 se meni hyvin.

-Nea ja Tähkä

Osallistuin pituuteen ja kuulaan. Molemmista lajeista hyvät suoritukset. Kuula 5,97 ja pituus 3,55.

-Laura

Juoksin ensimmäisessä erässä viestissä Amen pinkeissä viidennen osuuden. Olimme 11. Aloitin yksilölajeissa pituudella, jossa olin kahdeksas tuloksella 3,89. Seuraavaksi oli kuula, jossa työnsin 8,19. Kuulassakin olin kahdeksas. Sain kummassakin lajissa uuden ennätyksen. Mielestäni kisapäivä meni ihan hyvin, mutta hiukan viestijuoksua ja kuulaa verotti orastava flunssa. Oli hauska pistää kunnon kisakausi taas käyntiin

-Ida

Hallikisa oli ihan mukava kokemus. Tunnelma oli hyvä ja kanssakisaajat hyvää seuraa. Jos etsit aitoa urheiluhenkeä, kannattaa osallistua! Hyppäsin pituutta ja tein oman ennätykseni.

-Kukka-Sofia

11-pojille kuusi mitalia, joista kaksi kultaa, kaksi hopeaa ja kaksi pronssia

60 metrin pikamatkalle osallistuivat Aleksi Jäske, Ville Mattila ja Joonas Laine. Kovinta vauhtia pojista pinkoi Aleksi. Aleksin aika 9,68. Ville kipaisi matkan aikaan 9,88 ja Joonaskin alle 10 sekuntiin. Joonaksen aika 9,99.

Kuulakisaan osallistui Aleksi Salminen, joka työnsi kuulansa 6,91 metriin ja sijoittui hienosti toiseksi.

Korkeuskisassa kiskolaisia oli mukana kolme. Christian Lindberg sijoittui toiseksi tuloksella 123 ja kolmanneksi sijoittui ensimmäiseen korkeuskisaansa osallistunut Vilho Haaksluoto myös tuloksella 123. Aleksi Salminen oli neljäs tuloksella 120.

Pituudessa voiton vei Arttu Haaksluoto tuloksella 4,31. Ville hyppäsi tulokseen 3,56 ja Joonas 3,37.

Loppuhuipentumana pojilla oli 1 000 metrin juoksu. Lähdössä oli jo säpinää ja ensimmäiseen kaarteeseen mentiin ahnaasti kyynärpäätaktiikalla. Kiskon pojat Christian, Vilho, Arttu ja Aleksi olivat hyvissä asemissa koko juoksun. Vilho paranteli asemiaan kolmannelta sijalta kahden viimeisen kierroksen aikana. Viimeisen kierroksen loppukiri toi Vilholle kultaa ajalla 3.26,60. Kolmanneksi Christian ajalla 3.30,35 ja neljäneksi Arttu ajalla 3.32,23. Aleksin aika tänään 3.43,50. Hieno juoksu koko nelikolta.

13-vuotiaista pojista kilpailemassa olivat Juuso Tuominen, Juho Mantila ja Elias Hietanen. Poikien kisat käynnistyivät korkeushypyllä, jossa Juuso hyppäsi piirinmestaruuskultaan uudella ennätyksellään 1.48. Elias kilpailun neljäs tuloksella 1.25. Juuson toinen laji oli 60 m, jossa juoksu kulki aikaan 9,74 ja sijoitus 11. Eliaksen toisena lajina oli kuulantyöntö, jossa pukkasi kuulan pituuksiin 6,86 ja sijoitus kuudes. Juhon lajit olivat pituus ja 1 000 m. Pituudessa Juho ponkaisi pituuteen 3,74 ja oli tällä hypyllä kahdeksas.1 000 m juoksu kulki ennätysaikaan 3,36.75 ja tällä ajalla sijoitus viides.

13- ja 14-vuotiaille tytöille kaksi piirinmestaruutta ja kolme hopea- ja pronssimitalia

Vilja-Matilda Koskela hyppäsi loistavasti piirinmestariksi korkeushypyssä uudella ennätystuloksellaan 1.36. Vilja hyppäsi tiukan kisan mestariksi, kun hopeasijakin jaettiin samalla tuloksella. Korkeushyppy vei Viljan parhaimman hyppyvireen ja pituutta tänään 3.64. Upea hyppypäivä kuitenkin Viljalle! Annika Vilen hyppäsi myös korkeutta ja sijoittui kahdeksanneksi tuloksella 1.25. Annikan toinen laji oli 1 000 m ja se sujui tänään aikaan 4.00,49. Kolmas 13-vuotias tyttöedustajamme oli Salla Savikko, joka sijoittui upeasti ensimmäisessä kiskolaisessa kisassaan kuulan kolmanneksi tuloksella 10.31. Salla juoksi myös hienosti 60 metriä aikaan 9,27.

14-vuotiaiden Emmi Hietanen sijoittui kuulakisassa toiseksi tuloksella 10,39. Kolme muutakin kiskolaista työntäjää osallistuivat kisaan. Sara Savikko sijoittui neljänneksi tuloksella 10,05. Petra Pikkarainen oli kisan seitsemäs tuloksella 8,64 ja Sanni Ahonen yhdeksäs tuloksella 8,18.

Korkeushypyssä Vanessa Lindberg taituroi uudella ennätyksellään 1.51 toiselle sijalle. Elisa Alastalo hyppäsi 1.40 ja sijoittui neljänneksi. Helmi Lievonen taisteli askelmerkkivaikeuksien kanssa ja tuloksena 1.30. Sijoitus oli kahdeksas.

Pikajuoksumatkalla Vanessa kokeili nopeuttaan ja tällä kertaa ajaksi 9,34. Vielä ei olla aivan pikajuoksukunnossa. Pitkän matkan juoksussa saimme mestariksi Emmi Hietasen, joka johti kisaa alusta lähtien. Emmin aika 2.31,26. Helmi Lievonen sijoittui seitsemänneksi ajalla 2.47,18 ja Sanni Ahonen sijalle 11 ajalla 2.57,63.

14-vuotiaita poikia edustivat Anselmi Koskela ja Arno Toivola. Pojat lähtivät kotiin kumpikin mitalien kanssa, kun Anselmi sijoittui kuulassa toiseksi tuloksella 10,09. Arno Toivola oli taas valinnut lajeiksiin kolmiloikan ja korkeuden. Kummassakin lajissa Arno sijoittui kolmanneksi. Kolmiloikassa Arnon tulos oli 8,95 ja korkeudessa 1.30.