K-Plussa sponsorointi

RIIHIMÄEN K-CITYMARKETIN OSTOKSISTA TUKEA SEURALLE!

Nyt voit tukea oman seurasi toimintaa helpolla tavalla!

Tee näin:

1) Mene osoitteeseen https://plussa.fi/k-plussa/kannata-ja-kerryta
2) Kirjaudu, tunnistaudu, täytä lomakkeeseen tietosi ja lisää Riihimäen Kiskon sponsorointitunnus SP0688 sille varattuun kenttään ja klikkaa tallenna.

Tämän jälkeen kaikki ostokset, joita jatkossa teet Riihimäen K-Citymarketissa plussakorttia näyttämällä tuottavat seuralle 1 % sponsoritukea.

Sponsorointiin osallistumisella ei ole vaikutusta henkilökohtaisiin K-Plussa-etuihisi, saat siis jatkossakin kaikki edut kuten aikaisemmin. 

Riittää, että yksi perheenjäsenistä rekisteröityy sponsoroinnille. Tämän jälkeen talouden kaikilla K-Plussa -korteilla tehdyt ostot huomioiaan sponsoroinnin ostokertymää laskettaessa.

Sopimus koskee kaikkia ostoksia Riihimäen K-Citymarketista.

Huom! Jos et ole varma oletko jo aktivoinut sponsoroinnin niin sen voi tarkistaa kirjautumalla Plussa.fi sivustolle ja vasemman reunan valikosta klikkaamalla näet aktiiviset sponsoroinnit. Jos sieltä löytyy Riihimäen Kisko niin kaikki on hyvin. Jos sieltä ei löydy Riihimäen Kiskoa niin klikkaa Liity kannattajaksi, täytä lomake ja syötä tunnus SP0688 niin tuet Riihimäen Kiskon toimintaa tekemällä ostoksia Riihimäen K-Citymarketissa.

 

Plussa sponsorointi aktivoitu