Tukea harrastusmaksuihin

Tuemme vähävaraisia tai muuten vaikeassa tilanteessa olevia lasten ja nuorten perheitä harrastusmaksuissa. Tuki kohdistetaan alle 23-vuotiaiden lasten ja nuorten viikottaiseen harrastamiseen Riihimäen Kiskon ohjatuissa yleisurheiluryhmissä. 

Riihimäen Kiskon yleisurheilujaosto myöntää tuet hakemusten perusteella. Vapaamuotoiset hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja päätöksestä ilmoitetaan hakijalle henkilökohtaisesti. Hakemukset käsittelee junnupäällikön, nuorisopäällikön ja valmennuspäällikön muodostama työryhmä. Tuki jaetaan harkinnanvaraisesti ja tapauskohtaisesti siten, että mahdollisimman montaa harrastajaa pystytään tukemaan. Työryhmä voi tarpeen mukaan pyytää hakijalta lisätietoja. Tukea voivat hakea kaikki toiminnassa jo mukana olevat ja uudet jäseneksi liittyvät.

Tukea harrastusmaksuihin haetaan kaksi kertaa vuodessa. Ensimmäinen hakuaika on talvikaudella 1.-31. tammikuuta ja toinen hakuaika kesäkaudella 1.-31. toukokuuta. Hakemukset toimitetaan sähköpostitse maarit.lindberg@gmail.com.

Tuen suuruus on yleisurheilukoululaisilla ja valmennusryhmän urheilijoilla maksimissaan 1-3 kuukauden harrastusmaksut. Myöhässä tulleet hakemukset käsitellään seuraavan haun yhteydessä.

Ilo kasvaa Kiskossa!