Pm vauhdittomat hypyt 6.1.2017

Riihimäen Kiskon yleisurheilukoululaisten kisakausi alkoi tänään Uudyn PM vauhdittomien hyppyjen sisäkisoilla Hyvinkäällä. Paikalla oli Kiskosta 24 urheilijaa.

9-vuotiaiden tyttöjen sarjassa Kiskoa edusti iloinen tyttötrio Isabella 6 v., Jenni 5 v. sekä Kaisa 7 v. Tyttöjen kisalajit olivat vauhditon pituus sekä vauhditon kolmiloikka. Pisimmälle tytöistä loikkasi Kaisa Alastalo 379 cm ja hänen pituustuloksensa oli niin ikään kolmikosta paras 136 cm. Kaisan tulos oikeutti tänään 11. sijaan yhteispisteillä 97. T9-sarjan voitto meni Henni Piiraiselle (KeskiUYU) yhteispisteiillä 200 (504/166).

9-tytöt harjoittelevat perjantaisin ja sunnuntaisin Uramon koululla!

13-vuotiailla tytöillä vahva edustus kisoissa

13-vuotiaat tytöt aloittivat kisaurakkansa vauhdittomalla korkeushypyllä, jota lajeista ehkä etukäteen eniten jännitettiin. Laji sujui kuitenkin varsin mainiosti. Helmi ja Vanessa onnistuivat hyppäämään 112 cm, Elisa hyppäsi 106 cm ja Emmi 103 cm.

Vauhdittomassa pituushypyssä tytöt suoriutuivat tasaisesti. Helmin tulos 210 cm, Elisan 203 cm, Emmin 206 cm ja Vanessan 198 cm.

Eniten eroja syntyi vauhdittomassa kolmiloikassa, kun Helmi hyppäsi hurjasti 6.69 m, Elisa 6.39 m, Emmi 5.86 m ja Vanessa 5.62 m.

Kokonaistuloksissa kaikki neljä tyttöä yhdeksän parhaan joukossa. Tytöistä parhaana Helmi, joka jäi kolmannesta sijasta 16 pistettä ja hopeasijasta 25 pistettä. Elisa sijoittui seitsemänneksi, Vanessa kahdeksanneksi ja Emmi yhdeksänneksi. Tästä kohti talven ja kevään hallikautta!

11-vuotiaiden poikien kilpailuun osallistuivat Emil ja Elias. Ottelu aloitettiin korkeushypyllä, joka oli tänä vuonna uusi laji pojille. Hienot hypyt molemmille, Emil voitti kilpailun pomppaamalla 99 cm ja Elias ylitti korkeuden 90 cm. Seuraavaksi vuorossa oli pituushyppy, Emil hyppäsi 190 cm ja Elias 161 cm. Ennen viimeistä lajia Emil oli yhteispisteissä kilpailun johdossa. 3-loikassa myös hienot venytykset, Emil 5.48 m ja Elias 4.92 m. Emil vauhdittomien hyppyjen piirinmestaruuteen ja Eliaksen sijoitus 4.

12-vuotiaita poikia kilpailussa edustivat Juuso ja Joonatan. Korkeushypyllä aloitettiin, molemmat pojat ponnistivat tulokseen 93 cm. Pituushypyssä Joonatan hyppäsi hienon hypyn 199 cm, pienestä oli kiinni yli kahden metrin venytys. Juuson pituusponnistus 187 cm. 3-loikassa Juuso venytti loikkansa 5.46 m pituuteen ja Joonatanin loikat toivat tuloksen 5.22 m. Molemmat pojat nähtiin palkintojenjaossa, Joonatan kisan 2. ja Juuso 3. Hieno, tehokas 12-vuotiaiden poikien joukkue.