Pm-junnut 9.8.2014

Yseille kaksi mitalia!

Kiskon yhdeksänvuotiaiden joukkue kisaili kuuden urheilijan voimin PM-junnukisoissa Lohjalla. Joukkue ylsi kahteen pronssimitaliin. Juho Mantila oli kolmas miniottelussa 40 m + 1000 m ja Joonatan Lindberg oli myöskin kolmas omassa miniottelussaan korkeus + 1000 m. Juho juoksi molemmat matkat uuteen ennätysaikaan. 40 m kulki aikaan 7.37 ja 1000 m uudet ennätyslukemat ovat 4.00,94. Joonatan jäi sadasosan päähän 40 m ennätyksestään ajalla 7.35 ja korkeudessakaan ei aivan oltu ennätyslukemissa. Tulokseksi jäi 100 cm.

Muut yseissä urheilleet: Elias Hietanen (40 m + korkeus), Vilja Lehtonen, Nea Hyvärinen, Laura Mantila. Kaikki tytöt kisailivat ottelussa 40 m + 1000 m. Elias kirjasi molemmissa lajeissa uudet ennätyslukemat. 40 m kulki aikaan 7.80 ja korkeuden ennätyslukemat ovat nyt 90 cm. Vilja ja Laura juoksivat 40 m ennätysajoikseen 7.82 ja 8.56. Nean aika oli 8.55. Vilja ja Laura olivat ennätystahdissa myös 1000 m juoksussa kirjaten ajat 4.34,73 ja 4.43,62. Nean aika oli 4.55,76.

Hienoja taisteluja nähtiin siis 9-vuotiaiden sarjassa meidän nuorilta urheilijoilta, sillä Elias on 8-vuotias, Nea 7-vuotias ja Laura vasta 6-vuotias!

Kymppi- ja yksitoistasarjaan piirinmestaruuksia ja mitalisadetta!

Kymppitytöt nappasivat vuorotellen lajimestaruuksia. Ensimmäisenä vuorossa oli Emmi Hietanen, joka voitti keihäänheiton tuloksella 21.94. Vanessa Lindberg täydensi keihäsmenestystä sijoittuen toiseksi tuloksella 21.24. Kaksikko oli aivan omaa luokkaansa keihäskisassa!

Seuraavaksi oli mestaruusvuorossa Emmi Malo, joka voitti kuulantyönnön piirinmestaruuden tuloksella 7.78. Muut Kiskon kympit sijoittuivat myös upeasti, sillä Emmi Hietanen oli vuorostaan hopeasijalla ennätystuloksella 7.34. Vanessa Lindberg ja Helmi Aalto täydensivät kuulantyöntömenestystä ollen sijoilla viisi ja yhdeksän Helmin työntäessä uudet ennätyslukemat 5.17. Vanessan tulos oli 6.50

Emmi Malo ehti juosta myös 60 metrin pikapyrähdyksen piirinmestaruushopealle ajalla 9.97! Helmi Aalto kipaisi samaisen matkan aikaan 10.58.

Kolmantena piirinmestaruuteen ylsi Vanessa Lindberg pituushypyssä ennätystuloksella 3.78. Emmi Malo sijoittui neljänneksi tuloksella 3.57. Helmi Aalto kisasi myös pituushypyssä sijoittuen 15. tuloksella 3.23,

Ja lisää mitaleja Kiskon urheilijoille 11-vuotiaiden sarjassa!

11-vuotiaissa Juho Korpisaari juoksi 60 metriä sijoittuen kolmanneksi ajalla 9.96. Pikamatkalla menestyi myös Nea Hirvonen, joka ylsi kolmanteen sijaan tuloksella 9.62. Aura Tiira oli 11-vuotiaiden tyttöjen pikamatkalla 11. nopein. Petra Pikkarainen juoksi myös pikamatkan aikaan 10.67.

Petra Pikkarainen ja Nea Hirvonen menestyivät keihäänheitossa. Kumpikin tyttö pääsi finaalikierrokselle asti. Nea sijoittui lopulta neljänneksi tuloksella 17.70 ja Petra seitsemänneksi heittäen tuloksen 15.74.

Nea sijoittui myös pituushypyssä neljänneksi ennätystuloksella 3.98. Kolmanteen sijaan vaadittiin sama 3.98, mutta Nea joutui taipumaan neljänneksi, kun vertailuun otettiin kolmanneksi ja neljänneksi sijoittuneiden tyttöjen toiseksi pisimmät hypyt. Petra Pikkarainen työnsi myös kuulaa kisoissa. Hyvä sijoitus sieltäkin Petralle hänen ollessa viides uudella ennätystyönnöllä 7.02.

Kolme mitalia myös 13- ja 15-vuotiaiden sarjoihin!

Kolmetoistavuotiaiden mitalisaaliista vastasi Pinja Pikkarainen ollen kiekonheiton toinen. Kiekko lensi uuden ennätyskaaren 28.90. Viisitoistavuotiaiden sarjassa taas Helmi Merosella oli kotiin viemisinä kaksi mitalia. Helmi oli pituuden kolmas tuloksella 4.46 ja 100 metrin juoksun toinen ajalla 13.60.

Pikamatkalla oli mukana myös Maria Korpisaari, joka oli 13-vuotiaiden tyttöjen kahdeksanneksi nopein ajalla 9.20.