Pm-viestit 8.6. Riihimäki

Ysien sukkulaviestijoukkueet

Lauantaina 8.6.2019 kisattiin pm-viestit helteisellä Peltosaaren kentällä

Kiskolle saaliiksi kuusi piirinmestaruutta ja kaikkiaan 15 mitalia. Kaksoivoittoon kiskolaiset ylsivät 15-vuotiaiden tyttöjen 4x80 metrin aitaviestissä!

Ysipojat ja -tytöt aloittivat urakkansa yhteisellä 8x40 m sukkulaviestillä 

Viestijoukkueita oli yhteensä kolme:

Joukkue 1: Jenni Vuorinen, Isabella Lindberg, Leevi Lehtinen, Veera Kyyriäinen, Pipsa Raussi, Precieux Mutshipule, Maiju Miikkulainen ja Johannes Tuominen

Joukkue 2: Veera Inkinen, Tobias Wunsch, Iina Mattila, Vili Romppanen, Jarkko Naumanen, Nea Kurjenmäki, Inka Taipale ja Jyvä-Kasperi Koskela

Joukkue 3: Robert Nomm, Maya Mertokoski, Pietari Kurvinen, Lev Marchenkov, Aatos Lievonen, Jade Nieminen, Veikko Sirkiä ja Sampsa Grönberg

Hopeata sai joukkue 1 ajalla 59,98. Joukkue 2 aika oli 1.04,49 ja joukkue 3 aika 1.10,28. Ysien joukkueet pärjäsivät hienosti, mukana oli monta ensikertalaista. Toivottavasti kisainto tästä kasvoi!

Toisena lajina pojilla oli 4x400m, jossa oli kolme joukkuetta.

Joukkue 1: Jyvä-Kasperi Koskela, Leevi Lehtinen, Johannes Tuominen ja Precieux Mutshipule

Joukkue 2: Tobias Wunsch, Veikko Sirkiä, Jarkko Naumanen ja Otto Alakoski

Joukkue 3: Vili Romppanen, Pietari Kurvinen, Lev Marchenkov ja Sampsa Grönberg

Pojat pinkoivat nopeasti koko kentän ympäri paahtavassa helteessä ja hienosti joukkue 1 toi Kiskolle pronssimitalin. Poikien aika oli 6.03,19. Joukkue 2 aika oli 7.09,66 ja joukkue 3 aika oli 7.31,95.

Hienoa pojat, hienoja suorituksia nähtiin! Tästä jatketaan kesän harjoituksia ja kisailuja!

Kivaa tapahtumapäivää viettämään ja viime vuoden pm-menestystä Järvenpään kisoista puolustamaan ysityttöjen pitkään viestiin, 4x400 metriä, meiltä lähti peräti kolme joukkuetta. Siniset, jossa mukana monta pm-ensikertalaista, valkoinen ja musta joukkue.

Jade, Sini, Maya, Iina, Nea, Inka, Veera I., Veera K., Jenni, Maiju, Isabella ja Pipsa pistivät parastaan auringon porottaessa hurjissa hellelukemissa. Vaihdot sujuivat varsin mallikkaasti, olimmehan niitä treeneissä tällä viikolla ahkerasti harjoitelleetkin.

Sinisten aika oli 7.35,18; valkoisten oli aika 6.31,52 ja mustien aika oli 5.44,20.

Mustat juoksivat tänään piirinmestariksi.

Lämpimään aurinkoiseen viestikisapäivään lähdettiin P11-tiimin kanssa kahdella joukkueella kuhunkin lajiin

Aamupäivä alkoi 60 metrin aitajuoksuviestillä. Aitomistaitoja oli hiottu vielä kuluvan viikon treeneissä ja se näkyi suorituksissa, hienosti ylittyi aidat kaikilla pojilla. Ville Mattila, Lauri Jäske, Onni Ihalainen ja Vili Rasehorn suorittivat viestin ajalla 49,93, joka siivitti heidät kisan kakkoseksi. Oliver Hallikainen, Matthias Wunsch, Atte Miikkulainen ja Vertti Salminen sijoittuivat neljänneksi ajalla 59,15.

Seuraavaksi vuorossa oli 4x50 metrin viestijuoksu, johon suoraan jalkapallo-ottelustaan saapuivat Ossi Niemi, Topi Niemi ja Topias Töllinen. Vaihdot sujuivat kaikilta pojilta sulavasti ja Ville, Topi, Ossi ja Vili kiisivät ajalla 30,84 hopealle. Topias, Lauri, Vertti ja Onni sijoittuivat hienosti viidenneksi ajalla 32,52.

Helteisen päivän päätti 4x600 metrin viestijuoksu. Kevyet venyttelyt, parit spurtit ja vesipullosuihkut toimivat valmisteluina tiukkaan koitokseen. Topi, Ossi, Lauri ja Topias pitivät kovaa vauhtia yllä tasaisilla osuuksilla ja veivät ykköspaikan ajalla 8.13,36. Onni, Vertti, Oliver ja Ville sijoittuivat kisan kuudenneksi ajalla 9.16,87.

Päivä oli pitkä ja kuuma, mutta myös täynnä kivaa yhteistä tekemistä ja kokemista. Mukavaa oli nähdä taas poikien rohkeutta lähteä mukaan ja yrittää parhaansa, hyvä pojat!

T11 kokoonpanolla Eevi Aarnio, Kaisa Alastalo, Ellen Laukkanen ja Ruth Toivola juoksivat upeasti kaksi mitalia pm-viesteissä

Päivän ensimmäisessä viestissä  eli 4x60 metrin aitajuoksussa tytöt voittivat tiukassa kisassa pronssia. Mitalin väri vaihtui hienosti hopeaksi 4x50 metrin juoksussa, eikä voittokaan kovin kauaksi jäänyt. Kaisan kipeytyneen polven takia 4x600 metrin juoksu jäi juoksematta tällä kertaa. Toivottavasti polvi on kunnossa, kun joukkueen tytöistä Eevi, Ruth ja Kaisa sekä Laura Mantila lähtevät ensi perjantaina taistelemaan hyvistä sijoituksista viesteissä YAG:ssa Lahdessa.

Onnittelut tytöille hyvistä pm-viestijuoksuista! Tsemppiä seuraaviin koitoksiin eli Seuracup-kisaan Lohjalle ja YAG: iin Lahteen

P13-sarjassa aloitettiin aitamestaruudella

Vilho Haaksluoto, Christian Lindberg, Aleksi Jäske ja Elias Hietanen aloittivat päivän piirinmestaruudella. Mestaruus tuli 4x60 metrin aitajuoksuviestistä. Poikien aika 47,20. Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden joukkue ei selviytynyt maaliin asti. 

Seuaavana vuorossa oli pikaviesti. Pikaviestiin lähdimme kahdella joukkueella, kun jalkapalloharjoituksista paikalle hälytetty Elias Riihelä saapui täydentämään joukkojamme. Vilho, Christian, Aleksi J. ja Elias H. muodostivat joukkueen, joka sijoittui neljänneksi ajalla 59,11. Toisen joukkueen muodostivat Elias R., Aleksi Salminen, Jusa Niemi ja Tatu Metsola. Tämä kokoonpano sijoittui kisassa kahdeksanneksi ajalla 61,24.

Päivän päätteeksi pojilla oli vielä 4x600 metrin pitkäviesti. Siihenkin Kiskon pojista mukaan saimme kaksi joukkuetta. Pieniä kokoonpanovaihdoksia joukkueisiin ja pojat radalle. Elias R., Aleksi J., Christian ja Vilho juoksivat hienosti pm-hopealle ajalla 7.36,72 jääden kullasta vajaat kolme sekuntia. Varamiehenä mukaan hälyytetty Elias R. hoiti hommansa mallikkaasti kehhuja sateli niin muilta juoksijoilta kuin valmennukseltakin. Toisessa oukkueessa juosseet Aleksi S., Tatu, Jusa ja Elias H. juoksivat kisan seitsemänneksi ajalla 9.29,26.

Hienoa työtä koko joukkueelta. Tästä on hyvä jatkaa seuraaviin viestikisoihin Lahteen!

T13-sarjassa myös aloitus piirinmestaruudella aitaviestissä

Päivän alkuun tytöistä kasattu aitaviestijoukkue nappasi tiukassa kisassa kultamitalit itselleen. Voitto tuli viiden sadasosan turvin ajalla 45,19. Joukkueessa juoksivat Tähkä-Alina Koskela, Aada Grönroos, Ida Aarnio ja Sanni-Veera Viertola. 

4x100 metrin viestissä joukkueessa juoksivat Tähkä-Alina, Sonja Koskela, Aada ja Sanni-Veera. Tytöt sijoittuivat kisassa kuudenneksi ajalla 58,83.

Päivän päätteeksi tytöistä osa ahkeroi jo kolmannen matkansa 4x600 metrillä. Tytöt sijoittuivat tässäkin viestissä kuudenneksi ajalla 8.39,78. Joukkueessa juoksivat Tähkä-Alina, Ida, Olivia Lindholm ja Aada. 

Tytöt jatkavat viestiurakointiaan ensi perjantaina YAG-viesteissä Lahden stadionilla.

15-vuotiaat tytöt saivat kasaan pm-viesteihin mahtavat joukkueet!

T15 4x80m aitajuoksussa Kiskon 1. ja 2. joukkue ottivat kaksoisvoiton! 1. joukkueessa juoksivat -04 syntyneet tytöt Vanessa Lindberg, Helmi Lievonen, Elisa Alastalo ja Emmi Hietanen. Tuttu nelikko voitti aitaviestin ylivoimaisesti ajalla 49,95. Kiskon 2. joukkueessa aitoivat hienosti -05 syntyneet tytöt Venla Lähdemäki, Annika Vilen, Vilja-Matilda Koskela ja Salla Savikko. Aika oli 56,39. Sama joukkue pääsee vielä ensi vuonna pm-viesteihin.

T15 4x100m 1. joukkueessa juoksivat aitaviestistä sama tuttu nelikko ottaen myös tästä viestistä voiton ajalla 52,12. Kiskon 2. joukkueessa juoksivat Venla, Aino Laitinen, Vilja-Matilda ja Salla ajan 55,31 sijoittuen 7. Tämä -05 syntynyt nelikko pääsee parantamaan aikaansa vielä ensi vuonna samaan kisaan.

T15 4x800m viestissä juoksivat jälleen edellä mainitun 1. joukkueen tuttu nelikko aikaan 11.20,03 sijoittuen pronssille. Ensi vuonna -05 syntyneet tytöt ottanevat tämänkin lajin haltuunsa!

P15-sarjaan Kisko ei valitettavasti saanut tänä vuonna joukkueita aikaiseksi, jospa ensi vuonna onnistutaan tässäkin!