Pm-maantiejuoksut 6.4. Porvoo

Aurinkosessa Porvoossa kymmenen kiskolaista juoksijaa

Uudenmaan piirin kesän pm-kisäkausi alkoi tänään lauantaina perinteiseen malliin Porvoossa maantiejuoksujen merkeissä.

Kiskon ysityttöjä edustivat Veera Inkinen Ja Jenni Vuorinen. Kilometrin matka kauniillla Porvoon jokiranta reitillä taittui Veeralta 4.52,7. Veera tällä ajalla 12. Jennin aika oli 4.21,7 ja toi sijoituksen neljä.

Hyvä tytöt - hienosti juostu.

Kevään ensimmäinen juoksukisa käytiin Porvoossa maantiejuoksuna. Kiskon ysipojista mukana oli kolme: Vili Romppainen, Jarkko Naumanen sekä Tobias Wunsch. Pojat suoriutuvat juoksusta hyvin ja kaikki juoksivat reippaasti hienossa auringonpaisteessa. Kaikki kolme tulivat hienolla loppukirillä maaliin.

Tästä oli juoksukausi hyvä aloittaa.

P11-ikäisissä Riihimäen Kiskoa edusti reippaasti Ville Vuorinen. Villen matkana oli 2km. Matka taittui aurinkoisia Porvoon katuja varmasti ja huiman loppukirin voimin Villen ajaksi tuli 9.12,8. Mahtavaa tsemppiä Villellä ja hieno aloitus kevään ja tulevan kesän juoksuihin!

13-vuotiaat pojat kolmen kovan juoksijan voimin mukana maantiejuoksuissa

Porvoonjokivarressa juostu maantiekisa sopi poikien ohjelmaan mainiosti. Hyvä ja kovatempoinen lenkki lauantaipäivään. Kilpailuun olivat ilmoittautuneet Aleksi Jäske, Arttu Haaksluoto ja Vilho Haaksluoto. Pientä jännitystä oli ilmassa ja kilpakumppaneiden taso oli tiedossa, kun pojat astelivat päättäväisenä lähtöviivalle.

Kärki juoksi ensimmäisen kierroksen alle neljään minuuttiin. Kiskon pojista Arttu ja Vilho olivat hyvissä asemissa kärjessä. Aleksi oli muutaman sekunnin päässä. Toinen kierros kierrettiin kärjen osalta samaa vauhtia kuin ensimmäinen. Vilho oli vielä mukana kärkikolmikossa, Arttu ja Aleksi olivat hiukan perässä. Kolmannella kierroksella kärki lisäsi vauhtia ja kärkikolmikon sijoitukset ratkottiin jo ennen maali suoraa. Vilho parhaana kiskolaisena kolmas ajalla 11.24,6 jääden voittajasta 13,5 sekunttia. Arttu oli kuudes ajalla 12.14,2 ja Aleksi seitsemäs ajalla 12.43,7. Arttu kertoi kisan jälkeen, että oksennus oli ollut lähellä juostessa. Muutama kävelyaskel ja komeasti juosten maaliin. Hieno juoksu koko kolmikolta!

T15-sarjaan olivat ilmoittautuneet Emmi Hietanen ja Vanessa Lindberg. Tytöistä vain Emmi saapui lähtöviivalle Vanessan joutuessa jättämään maantiejuoksun väliin sairastumisen takia. Matkaa tytöillä oli taitettavana neljä kilometriä. Emmi sijoittui viidenneksi ajalla 18.15,9 jääden voittajasta 1.32,8.

Seuraavaksi keskitymme maastojuoksujoukkueiden kasaamiseen!