Pm-maastojuoksut 27.4. Kerava

Kiskolaisia 14 juoksemassa Keravan Keinukalliossa. Juoksujen lomassa urheilijat ja huoltojoukot ehtivät ihailla heinikossa lymyilleitä kyykäärmeitä.

Ysitytöistä tänään tulessa pm-ensikertalainen Iina Mattila ja Jenni Vuorinen. Kilometrin mittainen lenkki taittui Iinalta aikaan 5.31,8 (sij.12/14). Jenniltä matka taittui aikaan 4.51,7. Sijoitus 4. Jyrkkiä mäkiä sisältänyt matka sujui molemmilta tytöiltä siis tosi hienosti.

Nyt pienelle urheilutauolle ja 7.5. alkaa kesäkausi :)

Keinukalliossa oltiin mukana kolmen pojan voimin: Jarkko, Leevi ja Tobias. Kaikki pojat juoksivat reippaasti Keravan maastossa. Leevin aika 4.51,3  ja Tobias ja Jarkko peräkanaa ajoin 6.03,5 ja 6.05,7.
Sää kyllä suosi juoksijoita ja ysipojat ottivat hienosti pronssia joukkuekilpailussa, hyvä pojat! Taisi mitali olla kaikille ensimmäinen.

Tästä on hieno jatkaa.

Kymppitytöistä juoksemassa oli Kaisa Alastalo. Kaisa juoksi hienosti 1,5 kilometrin lenkin johtaen kisaa alusta loppuun. Kaisalle ansaitusti pm-kultaa ajalla 6.51,6.

T11-sarjassa mukana oli Laura Mantila. Laura lähti rohkeasti juoksemaan omaa kisaansa ja oli kärkiporukassa kisan alussa. Mitalisijat ratkottiin jo matkalla ja viimeiseen pitkään alamäkeen tultiin jo hyvillä väleillä seuraavaan. Laura juoksi kolmanneksi ajalla 6.35,4.

Hienoa tytöt!

P11-sarjaan olivat ilmoittautuneet Ville Mattila ja Topi Niemi. Poikien olemuksesta huokui ennen kilpailua pieni jännitys. Kisataktiikkaa oli Topi mietiskellyt pitkin viikkoa. Se selkeästi tuotti tulosta, sillä Topi juoksi pm-pronssille ajalla 6.10,3. Villelläkin oli selkeä suunnitelma juoksun taktiikaksi lähtöviivalla. Villen sijoitus tänään seitsemäs ja aika 6.25,9. Hyvä juoksu molemmilta pojilta!

P12-sarjaan olivat ilmoittautuneet Haaksluodon kaksoset. Arttu joutui harmillisesti jättämää kilpailun väliin sairastumisen takia. Vilholla oli tarkka suunnitelma juosta Jonne Mourujärven matkassa. Pojat olivatkin kasassa vielä ensimmäisen kierroksella saavuttaessa maalialueelle. Toisella kierroksella Jonne onnistui nykäisemään pienen kaulan Vilhoon. Maaliin tullessa poikien väliin mahtui vielä Antton Kemppi Nurmijärveltä. Vilhon sijoitus siis tänään kolmas ajalla 7.54,0. Hieno juoksu Vilholta!

13-vuotiaiden poikien sarjassa oli juoksemassa Jusa Niemi. Jusa alitti oman aikatavoitteensa reilusti pysäyttäen kellon aikaan 9.35,5. Jusan sijoitus tänään kahdeksas. Hyvä Jusa!

14-vuotiaista pojista juoksemassa oli Juho Mantila. Juho juoksi kolmen kilometrin lenkin aikaan 12.14,1 ja sijoittui pm-hopealle.

T15-sarjaan osallistuivat Emmi Hietanen ja Vanessa LIndberg. Tyttöjen alkulämmittelyyn kuului kyiden bongaus yhdessä muiden kiskolaisten kanssa. Emmi ja Vanessa juoksivat pääjoukon mukana kaksi kierrosta. Kolmannella kierroksella alkoi ryhmä hajota ja sijoituksia oli haastava seurata, kun samassa lähdössä ratkottiin myös T14-sarjan pm-mitalien kohtalo ja aluemestaruudet. Emmi pm-hopealle ajalla 13.13,2 ja Vanessa neljänneksi ajalla 13.39,1.