Pm vauhdittomat hypyt 13.1. Hyvinkää

HYVIN POMPPI KISKOLAISTEN POMPPU VAUHDITTOMISSA SUNNUNTAINA HYVINKÄÄLLÄ!

Tämän vuoden ensimmäiset pm-kisat kisattiin Hyvinkään Wanhalla Areenalla vauhdittomien hyppyjen merkeissä sunnuntaina 13.1. Paikalla  kisaamassa oli yhteensä 26 nuorta kiskolaista.

Ysipojat pienellä ja nuorella porukalla hyppimässä

Vuoden ekassa kisassa oli mukana Jarkko, Vili ja Tobias. Junnut pärjäsivät hyvin, jokainen sai kolme suoritusta niin vauhditttomassa pituudesta kuin 3-loikasta.

Kuuluttajan mukaan Kiskon junnupojat oli mukana hyvällä asenteella ja se kyllä näkyi pojista. Kivaa oli ja loppukuusta uudellen.

Ysitytöt

Isabella, Jenni, Maiju, Seela ja Veera I. aloittivat päivän kisaurakkansa kahdesta lajista helpommalla eli vauhdittomalla pituudella. Pisimmälle hyppäsi Maiju tuloksella 187.

Ysitytöt olivat ahkerasti harjoitelleet hieman vieraampaa kolmiloikkaa. Kaikki saivatkin kelpo tulokset ja laji sujui varsin mallikkaasti. Siinäkin pisimmälle loikki Maiju lähes viisi metriä, tuloksen ollessa 498.

Arvokkaan kisakokemuksen ja hauskan muistorikkaan päivän lisäksi kotimatkalle mukaan kaksi mitalia. Maijulle kultaa ja Jennille pronssia.

P10-ryhmästä kisaan osallistuivat Ville Vuorinen, Mathias Wunsch ja Vili Rasehorn. Pojilla yhteispisteitä laskettiin pituudesta ja kolmiloikasta. Vili nappasi pisteillä 271 kultamitalin, Ville lunasti pisteillä 199 kisassa kahdeksannen sijan ja Mathias keräsi pisteitä 77 ollen kisassa kahdestoista.

P11-ikäisistä kisassa Kiskoa edusti Ville Mattila. Villellä lajeina olivat korkeus, pituus ja kolmiloikka, joista tällä kertaa tulos mitattiin vain korkeudesta, hienot 96cm.

11-tytöt

Aleksi, Arttu, Joonas ja Vilho mitalijahdissa

12-13-vuotiaat pojat olivat kilpailemassa neljän pojan iskukykyisellä joukkueella. Palkintopallille pistelaskun jälkeen palkintopallille kiipesivät Arttu ja Vilho. Vilholle pm-hopeaa ja Artulle pm-pronssia.

Kärkikolmikon taistelu mitaleista oli senttimetripeliä. Korkeutta koko kolmikko hyppäsi 109 senttiä. Pituudessa Vilho pomppasi 219, Arttu 217 ja Kisan voittanut Länsi-Uudenmaan  Urheilijoiden Jesse kettunen 221. Kolmiloikassa Vilholle tulos 663, Arulle 654 ja Jesselle 662. Tasainen kolmikko seuraaviinkin kisoihin. Aleksi hyppäsi korkeutta 103, pituustulos kirjattiin numeroin189 ja kolmiloikan mitaksi saatiin 549. Aleksi neljännelle sijalle. Joonas hyppäsi korkeutta 100 senttiä, pituushypyssä kantapäät jättivät merkin 191 sentin kohdalle ja kolmiloikassa 548 senttiin. Joonakselle seitsemässija. Tästä on hyvä jatkaa kohti pm-junnuhalleja!

12-13-vuotiaat tytöt eivät päässeet kilpailemaan sairastumisten takia.

15-tytöt lähtivät tavoittelemaan mitaleita kauden ensimmäisiin pm-kisoihin

15-vuotiaiden tyttöjen kisaan osallistuivat tällä kertaa Helmi Lievonen, Elisa Alastalo ja Emmi Hietanen. .