Yhdeksänvuotiaiden poikien joukkue koostui seitsemästä urheilijasta: Noel Bitter, Ayden Fox, Christian Lindberg, Ville Mattila, Aleksi Salminen, Vertti Salminen ja Joonatan Ritola. Pojat olivat valinneet miniotteluitaan seuraavasti:

40 m + 1 000 m: Noel Bitter, Christian Lindberg, Ville Mattila ja Aleksi Salminen

1 000 m + korkeus: Christian Lindberg, Ville Mattila ja Aleksi Salminen

kuula + keihäs: Christian Lindberg ja Aleksi Salminen

kuula + pituus: Aleksi Salminen ja Vertti Salminen

keihäs + pituus: Christian Lindberg ja Joonatan Ritola

Tällä kertaa 40 m juoksu oli ainut, missä ei aivan päästy kauden kärkituloksiin. Muissa lajeissa tehtailtiin upeita uusia ennätyksiä oikein urakalla. Mitalejakin kertyi hopean ja pronssin verran, kun Christian Lindberg sijoittui toiseksi 1000 m + korkeus -ottelussa ja Aleksi Salminen kolmanneksi samassa kisassa.

Ennätykset uusiksi!

Ysityttöjen joukkueeseen kuuluivat: Eevi Aarnio, Nea Hyvärinen, Aino-Emilia Korpisaari, Isabella Lindberg, Maija Jokinen, Kaisa Alastalo, Ellen Laukkanen, Laura Mantila, Veera Mustonen, Vera Ylipekka, Sofia Rinta-Paavola, Sonja Koskela ja Olivia Lindholm. Tytöt olivat valinneet miniotteluikseen seuraavia:

40 m + 1 000 m: Eevi Aarnio, Nea Hyvärinen, Aino-Emilia Korpisaari, Ellen Laukkanen, Laura Mantila ja Vera Ylipekka

40 m + korkeus: Maija Jokinen, Sonja Koskela ja Sofia Rinta-Paavola

1 000 m + korkeus: Kaisa Alastalo, Nea Hyvärinen, Laura Mantila ja Vera Ylipekka

kuula + keihäs: Nea Hyvärinen ja Olivia Lindholm

kuula + pituus:  Maija Jokinen, Sonja Koskela, Ellen Laukkanen, Isabella Lindberg, Olivia Lindholm ja Vera Ylipekka

keihäs + pituus: Eevi Aarnio, Nea Hyvärinen, Veera Mustonen, Sofia Rinta-Paavola ja Vera Ylipekka

Ysityttöjämme oli taas mahtava joukkue kisaamassa. Tällä kertaa nuorin urheilijamme oli vasta 6-vuotias Isabella Lindberg. Mitaleja kertyi kolme, joista kaikista vastasi Nea Hyvärinen ollen pronssilla ottelupareissa 1000 m + korkeus ja keihäs + pituus, sekä hopeasijalla ottelussa kuula + keihäs.

Ahkera treenaaminen tuottaa tulosta ja tytöt tekivätkin ennätyksiä kaikissa lajeissa! Hienoja suorituksia, ennätyksiä ja ennen kaikkea tyttöjen upea yhteishenki. Mahtavaa!

10- ja 11-vuotiailla pojilla mahtava kisaviikonloppu!

Mitaleita pojat nappasivat yhteensä 12 ja omia ennätyksiä tuli lähes saman verran. Kaksipäiväisissä kisoissa ahersivat kymppipojissa Emil Ylipekka, Pessi Lampinen, Ville Mustonen ja Elias Hietanen. P11-sarjassa kisaili Juho Mantila ja Joonatan Lindberg.

Lauantain kurja sää ei menoa haitannut, sateessa käydyt keihäskilpailut otetiin haltuun. P10-kisassa Emil kiskaisi ennätyksensä ja voitti sillä kilpailun. Elias heitti itsensä hopealle. P11-sarjan pojat jatkoivat hienoa keihäsmenestystä Joonatanin heittäessä hopeaa ja Juho uudella ennätyksellään pronssia.

Kuulakilpailuissa työnnettiin myös ennätyksiä, Pessi uudella ennätyksellään sijalla 5. Juho ja Elias omissa sarjoissaan molemmat sijalla 3.

Kymppipoikien 60 metrillä Emil juoksi ylivoimaiseen voittoon ja ponnisti pituudessakin hienosti hopealle. Mahtava ensimmäinen kisapäivä.

Sunnuntaipäivä käynnistyi korkeushyppykilpailuilla. Ville ja Pessi aloittivat päivän hienoilla uusilla ennätyksillä. Emil hyppäsi itsensä pronssille ja Joonatan oli 11-sarjan korkeuskisan toinen. Mitaliputki avattu tällekin päivälle.

12- ja 13-vuotiaat loistavassa vireessä PM-kisoissa! Yhteensä 26 mitalia!

Kisko sai ison joukkueen koottua 12- ja 13-vuotiaiden kilpailevaan tiimiin. Viikonloppuna kiskolaisista kisasivat Elisa Alastalo, Emmi Hietanen, Nea Hirvonen, Micelai Konttinen, Aino Koskela, Helmi Lievonen, Vanessa Lindberg, Sofia Pihlgren, Petra Pikkarainen, Sofia Ritola, Sointu Salonen ja Markus Sankari.

Kisat alkoivat seiväshyppykisalla, jossa Kiskolla oli kuusi hyppääjää. 13-vuotiaiden tyttöjen Aino, Sointu ja Nea kisasivat kaikki uudet ennätyksensä Ainon yltäessä kolmanneksi tuloksella 2.15. Samalla tuloksella, mutta hieman huonommilla pöytäkirjamerkinnöillä Sointu sijoittui neljänneksi ja Nea viidenneksi tuloksella 1.80. 12-vuotiaat tytöt nappasivat seipäässä kaksi mitalia, kun Vanessa sijoittui toiseksi tuloksella 2.45 ja Emmi kolmanneksi ennätyksellään 2.30. Neljänneksi sijoittui Elisa ennätystuloksella 2.00. Seiväshyppääjien kisaryhmä on kovasti kasvanut viime vuodesta, kun tytöt ovat säännöllisesti seiväshyppyä harjoitelleet koko kesän ajan.

Hyppylajeista myös korkeus osoittautui tytöille tehokkaaksi mitalienkeräyslajiksi. 13-vuotiaiden korkeudessa Aino Koskela ylsi toiseksi ennätyshypyllään 1,41. Heti perään kolmanneksi sijoittui Sointu tuloksella 1,38. 12-tyttöjen korkeuskisassa taas viiden parhaan joukossa oli kolme kiskolaista. Hopeasijalle ylsi Helmi Lievonen ennätystuloksella 1,35. Elisa ja Vanessa hyppäsivät tuloksen 1,30 ja jakoivat neljännen sijan.

Pituushypyssä 13-vuotiaista Aino sijoittui viidenneksi ennätystuloksella 4,38, Sointu sijalle 11 tuloksella 4,01 ja Nea sijalle 16 tuloksella 3,57. Vuotta nuorempien sarjassa Elisa onnistui hopeamitalin arvoisesti tuloksella 4,26 ja Helmi heti perään kolmanneksi ennätystuloksellaan 4,26. Tyttöjen toiseksi pisimmät hypyt olivat myös samanmittaisia 4,23 ja vasta kolmanneksi pisimmät hypyt ratkaisivat yhden paremman sijan Elisalle sentin erotuksella. Tasainen kisa! Viidenneksi sijoittui Vanessa ennätyshypyllään 4,16. Ensimmäistä vuottaan Kiskoa edustava Sofia R. taas hyppäsi tuloksen 2,89 ja sijoittui sijalle 23.

Poikien puolella Markus hyppäsi pituutta 3,33 ja sijoittui yhdeksänneksi.

Pikamatkoilla Kisko nappasi myös mitaleja. 13-vuotiaiden tyttöjen 60 metrillä kärki oli erittäin tasainen ja tällä kertaa kolmas sija Ainolle ajalla 8,75. Kisan tasaisuutta kuvaa se, että kolme ensimmäistä tyttöä olivat kahden sadasosan sisällä kaikki ja kuusi parasta yhden kymmenesosan sisällä. Sointu Salonen juoksi ajan 9,33. 12-vuotiaiden samaisella pikamatkalla Helmi Lievonen sijoittui kolmanneksi ajalla 9,06 ja Elisan aika oli 9,49, jolla ei aivan selvitty finaaliin asti. Samaiset tytöt olivat palkinnoilla myös 200 metrin matkalla. Aino sijoittui hopeasijalle ajalla 28,99 13-tyttöjen sarjassa ja Helmi Lievonen 12-tyttöjen sarjassa samoin hopealle ajalla 29,35.

Juoksumatkoista pidemmille matkoille 13-tytöt eivät osallistuneet, mutta 12-vuotiaiden tyttöjen 1 000 metrillä Emmi ja Elisa pitivät kovaa vauhtia yllä. Emmi juoksi kolmanneksi ja Elisa neljänneksi. Tyttöjen ajat 3.25,94 ja 3.30,83. Vanessa taas puolestaan vei nimiinsä kahden tytön kisan 2 000 metrin kävelyssä ajalla 14.05,30.

Aitajuoksuista 12- ja 13-vuotiaiden tyttöjen ohjelmaan kuului 60 metrin aidat. Aino juoksi  jälleen mitaleille ollen kolmannella sijalla ajalla 10,46. Sointu puolestaan juoksi uuden ennätyksen 10,48 ja sijoittui Ainon jälkeen heti neljänneksi. 12-vuotiaiden Vanessa juoksi omassa sarjassaan hopeasijalle ajalla 10,82.

Monipuolinen 12- ja 13-vuotiaiden tyttöjoukkue osoitti, että mitaleja ei tule pelkästään juoksemalla ja hyppäämällä. Kiskolaiset ovat monipuolisia lahjakkuuksia ja harjoittelijoita. Heittolajeista kiskolaisille vielä 10 mitalia lisää! Ehkäpä kirkkaimpana 13-vuotiaiden tyttöjen kolmoisvoitto moukarinheitossa, kun Petra kiskaisi voittoon tuloksella 28,05, serkkunsa Nea hopealle ennätystuloksella 21,57 ja kolmanneksi Sofia P. tuloksella 16,05. 12-vuotiaiden moukarimitali taas Emmille tuloksella 26,27 ja se riitti hopeasijaan.

Heittolajien hallinta on jatkunut keihäänheitossa, jossa Emmi heitti uuden ennätyksen ja kisan voittoon tuloksella 33,39. Toiseksi sijoittui Vanessa tuloksella 26,35. Ennätystulokset heittivät myös Helmi ja Elisa tuloksilla 23,34 ja 21,01. Heitot riittivät sijoihin seitsemän ja kahdeksan. 13-vuotiaat nappasivat myös yhden keihäsmitalin, kun Petra heitti 27,29 ja sijoittui kolmanneksi. Sointu oli lajissaan jälleen neljäs ennätyksellään 25,07. Nea puolestaan heitti myös ennätyksen 22,27 ja sijoitus oli seitsemäs.

Markus oli kuudes heitettyään keihästä 27,80.

Kiekkopuolella 12-vuotiaissa Emmi heitti ykköseksi ennätystuloksella 28,52 ja 13-vuotiaiden puolella Nea heitti ennätyksellään 24,86 hopealle. Petra oli neljäs ennätystuloksella 23,94.

13-vuotiaiden kuulassa ei aivan ylletty mitalisijoille, mutta Petra oli viides tuloksella 8,22 ja Nea heti perään kuudes tuloksella 8,15. 12-vuotiaiden tyttöjen puolella Emmi työnsi kuulaa 9,25 ja sijoittui toiseksi. Helmi kävi työntämässä uudet ennätyslukemat 6,91 ja sijoittui seitsemänneksi.

Tyttöjen puolella 12- ja 13-sarjoissa oli jaossa yhteensä 72 mitalia, joista Kisko tylysti nappasi 26!