Pm-maantiejuoksut Karkkilassa 7.4.2024

7.4.2024

Ysit maantiejuoksuissa

Sunnuntaina 7.4. Karkkilassa juostiin maantiejuoksut. Yseillä matka oli kilometrin mittainen. Mukana kilpailuissa olivat Reetta Toivanen, Paula Naumanen ja NIilo Laitaharju. Aluksi kävimme yhdessä kurkkaamassa reitin ja havaittiin sen olevan aika liukas. Silti kukaan ei liukastunut kilpailun aikana ja kaikki juoksi upeasti maaliin saakka.

Tytöistä Reetta juoksi seitsemänneksi ajalla 4,54 ja Paula yhdeksänneksi ajalla 5,26. Niilo edusti ysipoikia yksikseen ja hienosti edustikin sijoittuen pronssille ajalla 4,12.

Yhdessä juteltiin, että toivottavasti saisimme tuleviin maastoihin enemmän ysejä mukaan.

10-11-vuotiaat pojat

Kiskoa edusti kisoissa hienosti kympeistä Veikko Grusander. Ajalla 8,11 tuli pronssia. Ajallisesti voittajakolmikko juoksi tiukan kahden kilometrin kilpailun, joten tästä on hyvä jatkaa seuraaviin kisoihin.