Pm-junnuhallit Helsingin Liikuntamyllyssä 23.3.2024

24.3.2024

Ysit junnuhalleissa

Kisko oli saanut kolme viestijoukkuetta kasaan ja kuudelle ysille tuli 200 metrin osuus juostavaksi. Ykkösjoukkueessa juoksivat Aada Matilainen ja Niilo Laitaharju, kakkosjoukkueessa Amelia Moberg ja Vilho Autio sekä kolmosjoukkueessa Reetta Toivanen ja Mikael Herukka. Kaikki juoksivat upeasti! Ykkösjoukkue sijoittui viesteissä kolmanneksi.

Viestien jälkeen ysitytöt Amelia, Reetta ja Paula lähtivät hyppäämään pituutta. Amelia hyppäsi 2.67, Paula 2.13 ja Reetta 2.11. Sama trio tyttöjä työnsi kuulaa. Sijoitukset: Amelia neljäs, Paula seitsemäs ja Reetta kahdeksas.

Ysipojat Niilo ja Vilho hyppäsivät pituutta, Niilon pisin hyppy oli 2.59 ja Vilhon 2.24.

Yseistä 40 m juoksivat T9 Amelia, Paula ja P9 Vilho. Vielä viimeisenä kirsikkana kakun päälle oli 1000 m juoksu, johon osallistuivat Reetta ja Niilo. Reetta juoksi yhdeksänneksi ja Niilo oli viides.

Päivä oli pienille yseille jännittävä, mutta urheilun riemun täyteinen! Tästä on hyvä jatkaa kohti kesää!

T11-sarjalaiset pm-junnuhalleissa

T11-sarjalaisista pm-junnuhalleihin osallistuivat Ada Ahlfors, Fanni Palomäki, Emmi Niemi, Enni Romppanen, Sanni Räihä, Juuli Vatjus ja Venla Vähänen.

Hallikisat alkoivat totuttuun tapaan 8*200m viestillä. 11-vuotiaiden tyttöjen osuudella juoksivat Emmi, Ada ja Fanni. Kisojen ensimmäinen mitali, pronssinen, Kiskon ykkösjoukkueelle ja joukkueessa juosseelle Emmille.

Ensimmäisenä henkilökohtaisena lajina oli pituus. Pituuteen osallistuivat Ada, Fanni, Emmi, Enni ja Venla. Pituudesta kaksi mitalia, Emmille pm-hopeaa tuloksella 4,08 ja Adalle pm-pronssia ennätystä sivuavalla tuloksella 4,02. Fanni oli 10. tuloksella 3,37. Venlalle uusi ennätys 2,96 ja sija 17., Enni oli 22. tuloksella 2,76.

60 metriä jatkoi pituudesta tuttua tuloslistaa, Emmille pm-hopeaa ajalla 9,22 ja Adalle pm-pronssia uudella ennätysajalla 9,32. 60 metrille osallistuivat myös Fanni (10., 9,89), Sanni (15., 10,20), Enni (18., 10,39) ja Venla (22., 10,78), ja he kaikki kohensivat ennätyksiään.

Korkeudessa kisaamassa olivat Ada ja Sanni. Ada ylitti 125 ja oli kolmas. Sanni oli kuudes ennätystään sivuavalla tuloksellaan 110.

Kuulassa mukana olivat Emmi, Enni, Juuli, Sanni ja Venla. Juuli osallistui ensimmäisiin pm-kilpailuihinsa, ja kotiin viemisinä oli heti pm-hopeaa! Juuli työnsi 7.98. Sannille pm-pronssia uudella ennätyksellään 7.74. Emmi oli neljäs tuloksellaan 7.08, Venla yhdeksäs työnnettyään 5.90. Enni paransi reippaasti ennätystään tuloksellaan 5.75, jolla irtosi 11. sija.

1000m lähti Fanni. Fanni juoksi ennakkoluulottomasti ja tästä palkintona pm-pronssi reippaalla ennätysparannuksella 3.52,05.

T11-sarjan tytöille pm-junnuhalleista siis vähintään yksi mitali jokaisesta lajista sekä paljon uusia ennätyksiä. Onneksi kesä ja kesäni ksat ovat ihan kohta täällä!

10-11-vuotiaat pojat

Sijalle kolme hienosti juosseessa Kiskon ykkösjoukkueessa oli mukana Jasper Pohjoisaho. Kiskon kakkosjoukkue sijoittui kisassa sijalle kuusi ja mukana oli Paavo Mämmelä, joka lähti reippain mielen edustamaan seuraa. Kiskon kolmas joukkue oli yhdestoista, johon saimme mukaan jopa kolme poikaa. Uusi kiskolainen Veikko Grusander, Tomas Lehtimäki sekä viestin maaliin juossut Niklas Herukka.

Seuraavana lajina oli pojilla 60m juoksu, johon osallistuivat Paavo Mämmelä, Jasper Pohjoisaho sekä Tomas Lehtimäki. Paavo oli ajalla 10,03 sijalla kuusi, Jasper Pohjoisaho ajalla 10,15 sijalla seitsemän ja Tomas Lehtimäki sijalla kolmetoista ajalla 11,91.

Pituudessa sijalla kuusi oli Jasper Pohjoisaho hypyllä, joka kantoi 3.42 ja Paavo Mämmelä ponkaisi sijalle seitsemän 3.37 pituisella hypyllä. Tomas Lehtimäki sijalla kaksitoista 2.98 hypyllä ja Niklas Herukka sijalla kolmetoista 2.92 hypyllä.

Kuulassa Tomas Lehtimäki työnsi 6.48 ollen sijalla kuusi. Niklas Herukan ja Veikko Grusanderin sijoitukset ratkaisivat viimeisillä työnnöillä ollen vain 1 cm päässä toisistaan. Niklas työnsi 5.31 ja Veikko puolestaan 5.30.

Päivän toisen mitallin, joka oli väriltään hopea toi Veikko Grusander 1000 metrin juoksusta ajalla 3.47,51. Mahtavaa Veikko!

Viimeinen iltalaji oli korkeus, jossa kolmannesta mitalista vastasi Jasper Pohjoisaho tuoden hopeaa korkeudella 105. Hienosti sijalla neljä oli Veikko Grusander korkeudella 100. Hyvin meni pojat!

Hienot suoritukset kaikilta ja suunta kohti seuraavia kevään kisoja.