Pm-junnumaastot Keravalla kesäisissä merkeissä!

13.5.2023

Ysit pm-maastoissa Keravalla

Aurinkoisen kilpailupäivän aloittivat Kiskon yleisurheilukoulun nuorimmat. Tytöistä kilpailuun osallistuivat Saana Mäkinen ja Enni Romppanen. Molemmat juoksivat upeasti. Ennin huikea loppukiri palkittiin hopeasijoituksella.

Pojista koostui mahtava viisikko: Niilo Laitaharju, Tuure Lahti, Jasper Pohjoisaho, Peetu Peltopuro ja Tomas Lehtimäki. Pojat juoksivat hienosti. Niilolle, Jasperille ja Tuurelle tuli juoksusta vielä joukkuekultaa kotiin vietäväksi. Kiitos kaikille upeista suorituksista!

T10-sarjasta pm-maastoihin lähti neljä reipasta juoksijaa, Ada Ahlfors, Silja Nummela, Fanni Palomäki ja Sanni Räihä. Tytöillä oli matkana 1,5 km, josta kaikki suoriutuivat hienosti. Ada oli neljäs, Fanni viides, Silja kuudes ja Sanni kahdeksas. Yhdessä Ada, Fanni ja Silja saivat joukkuekisan kultamitalit.

Pojat kymppi-ykstoista ryhmä oli lähtenyt kisaamaan neljän pojan voimin. Kympeistä mukana oli Niklas Herukka ja yksitoistavuotiaista mukana Vili Romppanen, Patric Elovaara ja Tobias Wunsch. Pojat juoksivat kaikki 1,5 km.

Niklaksen aika oli 7.11,4 ja sijoitus oli seitsemäs.

Patric juoksi ajan 5.48 ja sijoittui kuudenneksi. Tobias ja Vili totuttuun tapaan peräkanaa sijoille 10 ja 11. Tobiaksen aika oli 6.37,3 ja sijoitus 10. ja Vilin aika 6.38,9 ja sijoitus 11.

Kiskon 11-vuotiaat pojat saivat myös kultaa joukkuekilpailussa. Onnea pojat!

Hieno päivä oli - paljon kiskolaisia ja upea ilma. Kiitos kaikille hienosta päivästä!

Nuorisovalmennusryhmän tytöt aloittivat kesän kisakautensa reippaalla 2 km juoksulla. Matka juostiin kaksi kertaa yhden kilometrin lenkit. Ylä- ja alamäet reitillä olivat melko loivat, mutta pitkät eli voitaneen luonnehtia vaativiksi. Mukana Keravan pm-maastoissa olivat Vera Ahlfors, Henni Hakonen, Isabella Linberg (nämä kolme tyttöä T13-sarjassa) ja Jenni Vuorinen T12-sarjassa

Puolen päivän jälkeen juostiin ensin T12-sarja, jossa Jenni jaksoi hyvin pysyä kestävyysjuoksijoina tunnettujen Karkilan Poiken Jasmin Hallenbergin ja Kielo Salon matkassa. Jenni oli kisan 3. ajalla 7.36,8. Pm-pronssi olisi vaihtunut kullaksi, jos jalka olisi kantanut vain1,5 sekuntia nopeammin. Hieno juoksu Jenniltä!

T13-sarjassa juostin pitkästi Isabellan nuottien mukaan, toki Henni ja Vera ottivat välillä vetovastuuta. Tytöt nappasivat kaikki mitalit Kiskolle. Isabellalle kultaa ajalla 8.08,1, Henni kakkosena maaliin 8.18,0 ja Vera oli kovalla loppukirillään tänään pm-pronssilla 8.31,6.

Myös T13-joukkuekisan pm-kulta tälle kolmikolle. Isabellalla oli siis kahden kultamitalin lauantai.