Uudyn pm-viestit Turengin Liinalammen kentällä 3.-4.8.2021

5.8.2021

Tiistaina 3.8. Liinalammen kentällä urakoivat viesteissä 13-15-vuotiaiden sarjat. 

P13-sarjassa Kiskolaisia joukkueita ahkeroi viisi. Kisailta alkoi aitaviestillä, jossa joukkueemme Topi Niemi, Vertti Salminen, Ossi Niemi ja Ville Mattila aitoivat hopealle ajalla 45,51. Osalla pojista oli hiukan vaikeuksia asetella pitkiksi kasvaneita jalkojaan aitaviestin lyhyempään aitaväliin. Maaliin selvittiin kuitenkin ilman kommelluksia.

Toisena lajina oli vuorossa pikaviesti 4x100 metriä. Tähän lajiin saimme kilpailemaan kaksi Kiskon joukkuetta. Ykkösjoukkueessa juoksivat Vili Rasehorn, Topi Niemi, Onni Ihalainen ja Ville Mattila. Poikien viesti kulki mainiosti aina viimeiseen vaihtoon asti. Viimeisessä vaihdossa Onnin ja Villen vaihto venyi pitkäksi ja lopputuloksena hylkääminen. Tästä käytiin vielä keskustelua kilpailunjohtajan kanssa, mutta tästä huolimatta hylkäys pysyi voimassa. 
Kakkosjoukkueessa juoksivat Ville Vuorinen, Topias Töllinen, Vertti Salminen ja Ossi Niemi. Näillä pojilla kapula kulki hienosti lähdöstä maaliin ja palkinnoksi pronssimitalit ajalla 59,03.

Illan päätti 4x600 metrin viesti, jossa ykkösjoukkueemme oli alusta asti ylivoimainen. Poikien loppuaika jäi heidän omasta tavoitteestaan, mutta hymyä riitti maaliin tulon jälkeen. Poikien aika 7.23,74. Joukkueessa juoksivat Topias Töllinen, Ossi Niemi, Onni Ihalainen ja Topi Niemi. Toinen joukkueemme sijoittui viidenneksi ajalla 9.17,80. Joukkueessa ahkeroimassa olivat Ville Mattila, Ville Vuorinen, Vertti Salminen ja Matthias Wunsch.

T13 sarjan tytöille kulta ja kaksi hopeaa pm-junnuviesteistä Janakkalasta

T13 sarjan 4x60m aitaviestissä joukkue: Laura Mantila, Siiri Kantanen, Elina Malinen ja Eevi Aarnio aitoivat voiton ajalla 44,28.
4x100m viestissä kokoonpanolla: Laura Mantila, Siiri Kantanen, Elina Malinen ja Eevi Aarnio  juoksivat hienosti hopealle ajalla 56,28.
Joukkueella Elina Malinen, Siiri Kantanen, Laura Mantila ja Kaisa Alastalo juoksivat 4x600m viestissä ajan 8.08,98 ja sijoitus päivän kilpailussa hienosti toinen.

Keskiviikkona 4.8. vuorossa olivat ysit ja 11-sarjalaiset.

Ysipoikia oli saatu hyvä määrä mukaan.
Sukkulajoukkueita oli peräti kaksi

Sukkula 1: Vili-Eetu -Emmi -Santtu- Tobias - Enni -Patric - Nea

Sukkula 2:  Venla - Aaron- Niklas-Iina M- Aleksi- Suvi- Iina K- Sanni

Sukkulaviestit suoritettiin hienosti ja mukana olleet ensikertalaiset soljuivat hienosti joukkoon. Sijoitukset olivat 5. ja  7. ja kiskolaisia näkyi hienosti kentällä.

Junnuviesteihin lähti ysityttöjä hienosti mukaan! Sekä sukkulaviestiin, että 4X400 metrin viestiin saatiin koottua kaksi joukkuetta. Sukkula1 joukkueessa juoksivat: Vili, Eetu, Emmi, Santtu, Tobias, Enni, Patric ja Nea. Heidän vauhtinsa riitti viidenteen sijaan. Kakkosjoukkueessa juoksivat: Venla, Aaron, Niklas, Iina M, Aleksi, Suvi, Iina k ja Sanni. Heidän sijoitus oli seitsemäs.

Tyttöjä jännitti kovasti 4x400 viestin juoksu. Vaihtoja harjoiteltiin etukäteen ja kerrattiin, että jokaisen pitää juosta kokonainen kierros. Viestissä keneltäkään ei tippunut kapula ja se ojennettiin oikealle juoksijalle. Ammattimaista touhua! Ykkösjoukkueessa juoksivat: Fanni, Iina M, Emmi ja Nea. Kakkosjoukkueessa: Iina K, Sanni, Suvi ja Venla. Sijoitukset olivat kuusi ja seitsemän.

Aurinko helli urheilijoita Liinalammin kentällä ja omien suoritusten jälkeen rohkeimmat pulahtivat uimaan.


4x400 m juostiin yhdellä joukkueella  Vili, Patric, Santtu ja Tobias. Pojat pinkoivat hienosti ja vaihdot menivät nappiin ja kotiin lähdettiin pronssimitalli mukana.

Hieno ilta Liinalammella, kiitos Ysipojat!