Uudy:n pm-maastot Mäntsälän Hirvihaarassa

11.10.2020

Sateisen sunnuntain pm-maastot juostiin Mäntsälässä Hirvihaaran maastossa. Ysipojista mukaan oli lähtenyt Vili Romppainen, Tobias Wunsch, Sampsa Grönberg ja Patric Elovaara.

Pojilla oli yhden kilometrin urakka mäkisessä maastossa. Pojat lähtivät intoa puhkuen mukaan. Hienosti pojat pinkoivat, Sampsa johti kisaa loppusuoralle asti ja juoksi lopulta hopeasijalle ajalla 4,08. 

Loput pojat tulivat ajoille Tobias 4,55, Patric 5,12 ja Vili 5,22. Hyviä aikoja kaikilla ja näillä ajoilla kolme parasta sai joukkuehopeamitalin. Eli Sampsa, Tobias ja Patric pokkasi vielä mukaan joukkuehopeamitalin. Ensikertalainen Patric teki hienon suorituksen, vaikka vähän jännitystä olikin ilmassa.

Erityisen kivaa sunnuntaissa oli nähdä kuinka kovasti muut kiskolaiset tsemppasivat Sampsaa, joka kamppaili kultamitalista ihan viime metreille asti. Myöskin loppuja poikia oli tsemppaamassa iso joukko kiskolaisia niin lapsia kuin aikuisiakin. Kiitos pojat mukavasta päivästä ja hienoa työtä kaikilta neljältä Ysipojalta.

Sateisena sunnuntaina Kiskon kymmenen- ja yksitoistavuotiaat tytöt kisasivat neljän gimman voimin Mäntäsälän pm-maastoissa. Kisat päättivät UUDY:n vuoden 2020 pm-kisojen sarjan.

Kymmenenvuotiailla ohjelmassa oli vajaan yhden kilometrin pituinen mäkinen reitti. Maiju Miikkulainen juoksi matkan nopeiten 4,06. Toiseksi maaliin ehti Isabella (4,10). Hennin aika matkalla oli 4,38 ja sijoitus kuudes. Tämä kolmen gimman joukko saavutti myös joukkuekisan voiton.

Meidän ainoa edustaja 11-vuotiaiden sarjassa oli Kaisa, joka hallitsi vajaan 2 km haastavaa reittiä koko matkan ylivoimaisesti. Kaisalle piirinmestaruus ajalla 7,58.

Näihin tunnelmiin nyt harkoista viikon syysloma tauko.