Uudy:n pm-junnuviestit, Klaukkala

22.5.2022

Kiskon viestijoukkueille viisi kultaa, seitsemän hopeaa, kaksi pronssia ja roppakaupalla kokemusta pm-junnuviesteistä Klaukkalasta. P15-sarjassa juostiin myös kaksi uutta seuraennätystä.

Ysipojat ja ysitytöt viesteissä

Mukaan Klaukkalaan saatiin yksi joukkue sukkulaviestiin ja ysitytöistä yksi joukkue 4x400 m.

Sukkulaviestissä juoksivat Jasper Pohjoisaho, Silja Nummela, Elias Ghazali, Kerttu Pöllänen, Suvi Walldén, Sanni Räihä, Niklas Herukka ja Emmi Niemi. Joukkueessa oli monta rohkeaa ensikertalaista. Hienot suoritukset kaikilta juoksijoilta.

T9-sarjassa 4x400 m juoksivat Silja Nummela, Kerttu Pöllänen, Suvi Wallden ja Emmi Niemi. Tyttöjen aika oli 6.28,51.  Hyvä tytöt!

Pm-viestit alkoivat P11-sarjalaisilla 4x60 m aitajuoksulla. Tässä juoksivat Johannes Tuominen, Onni Nummela, Jyvä Koskela ja Jarkko Naumanen. Pojilla oli hyvä draivi päällä ja pinkoivat aitojen yli ajassa 48,69 ja tällä ajalla tuli piirimestaruus kultaa. Hyvä pojat!

Seuraavaksi oli vuorossa 4x50 m viesti ja tähän olimme hienosti saaneet kaksi joukkuetta. Kiskon ykkösjoukkueessa juoksivat Johannes, Tobias Wunsch, Onni ja Jyvä ja Kiskon kakkosjoukkueessa juoksivat Santtu Pöllänen, Patric Elovaara, Jarkko ja Sampsa Grönberg. Vaiherikkaan juoksun jälkeen Kiskon ykkösjoukkue juoksi hopeaa ajalla 32,03 ja Kiskon kakkosjoukkue juoksi viidenneksi ajalla 35,00. Kaikki juoksivat kyllä hienon juoksun ja laittoivat kaikkensa peliin.

Kisan päätteeksi oli 4x 600 m ja tässäkin hienosti kaksi joukkuetta. Ykkösjoukkueessa juoksivat Jarkko, Johannes, Patric ja Onni ja kakkosjoukkueessa puolestaan juoksivat Jyvä, Tobias, Sampsa ja Santtu. Ykkösjoukkue painatti sijalle yksi ajalla 8.43,45 ja kakkosjoukkue oli ajalla 9.31,24 viides.

Komea saalis kisoista kotiin - kaksi kultaa ja yksi hopea ja roppakaupalla hyviä juoksuja.

Aivan mahtava päivä oli poikien kanssa ja näiden kanssa kyllä tapahtumaa riittää. Tästä kisakausi jatkuu, hyvä pojat!

Kiskon Gimmojen joukkueille viisi mitalia viestimatkoilta

Viestivaihtopainoitteinen harjoitusviikko huipentui auringon paisteiseen kisapäivään Klaukkalassa. Joukkueessa 12 upeaa nuorta urheilijatyttöä sarjoissa T11 ja T13.

Kaksi pm-ensikertalaistakin oli mukana Hilma Rintala T11-sarjan aitaviestissä ja Kristiina Pöllänen T11-pikaviestissä. Muut kymmenen joukkueessa mukana ollutta olivat Aada Nummela, Aada Vähätalo, Eevi Aarnio, Isabella Lindberg, Jenni Vuorinen, Kaisa Alastalo, Lilja Hyvönen, Maiju Miikkulainen ja Veera Inkinen.

Vaiherikkaan viikon lopputulemana päästiin juoksemaan viisi kuudesta meidän omien ikäryhmiemme matkoista. Perinteisen tapaan aloitus 4x60 m aitaviesteillä T11 (Lilja, Aada, Hilma ja Jenni) ajalla 47,39 upeasti kisan toinen. Heti perään aidat nousevat 16 cm ja T13-sarjan aitaviesti oli ohjelmassa. Eevi, Isabella, Aada N. ja Maijulta 4x60 metrin aitamatka sujui aikaan  47,23, jolla samoin kuin nuoremmat tytöt sijoitus oli toinen.

Lounasajan jälkeen klo 12.25 matkaan ammuttiin pikaviestit. Ensin juostiin T11-sarja ja matkana oli 4x50 m. Jenni, Aada V., Lilja ja Kristiina saivat vaihdot sujumaan mallikkaasti, joka kyllä oli jo harjoitusten perusteella nähtävissä. Tytöille tällä juoksulla ansaitusti pm-kultaa ajalla 30,33.

T13-sarjan pikamatkana oli 4x100 m. Eevi varman startin jälkeen vaihtoi kapulan Kaisalle, Isabella ja Maiju sinetöivät loppuajaksi 57,31. Tyttöjen ripeä juoksu toi heidät kolmantena maaliin. Kapulan vaihtui heilläkin sujuvasti.

Pitkässä viestissä 4x600 m meillä oli edustus vain T13-sarjassa. Isabella, Maiju, Jenni ja Kaisa juoksivat ajalla 8.07,37 huikeasti hopealle. Hienosti he jaksoivat pitkän kisapäivän päätteeksi vielä pitkän matkan juosta. Illan toiseksi viimeisessä juoksussa isompien kanssa (T15 4x800 m) oli juokkueestamme juoksemassa Aada N. Hyvällä juoksulla joukkue toiseksi ja Aadalle tältä päivältä toinen hopea.

Tästä jatkamme ensi viikonlopun pm-otteluihin Vihtiin hyvillä mielin!

P13-joukkueesta viesteihin lähtivät Andres Istsuk, Matthias Wunsch, Helmer Riihelä ja Vertti Salminen. Pojat ahkeroivat 4x100 metriä ja 4x600 metriä. Molemmilla matkoilla joukkue sijoittui neljänneksi. Pikaviestin vaihdot sujuivat mallikkaasti ja kello pysähtyi aikaan 1.04,10. Pitkässä viestissä ahkeroitiin yhteensä 2400 metriä ja joukkueen aika oli 8.42,47. Hieno kisapäivä urheilijoilta!