12-15-vuotiaiden pm-ottelut Hyvinkäällä 16.6.2021

16.6.2021

14-vuotiaiden poikien sarjasta kaksi mitalia Kiskolle

Arttu ja Vilho Haaksluoto osallistuivat viisiotteluun, jossa kilpailulajeina olivat 100 metrin aitajuoksu, pituushyppy, keihäänheitto, seiväshyppy ja 1 000 metrin juoksu. Arttu voitti piirinmestaruuden kauden kotimaisella kärkituloksella pistein 2426. Kahden viikon takaisesta ottelusta pisteparannusta vajaa 100 pistettä. Aitajuoksu sujui melko samaan malliin kuin aikaisempikin juoksu. Pituushypyssä, keihäänheitossa ja seiväshypyssä tuli selkeimmät tulosparannukset. Piirinmestaruuspronssia Vilholle, joka paransi tuloksiaan aitajuoksussa, keihäänheitossa ja seiväshypyssä. Valitettavasti ottelu jäi kuitenkin kesken, kun pohjevaiva päätti viimeisen lajin 1 000 metrin juoksun.

Kiskolaisia 14-vuotiaita tyttöjä kilpailussa mukana kolme urheilijaa

Neljänneksi sijoittui Tähkä-Alina Koskela pistein 1390. Kolmanteen sijaan oli eroa vaivaiset 26 pistettä. Eniten pisteitä Tähkä keräsi aitajuoksusta, jonka hän juoksi aikaan 13,85. Korkeushypyn tulos 133 toi Tähkälle 320 pistettä.

Heti perään viidenneksi sijoittui Olivia Lindholm pistein 1364. Eipä Oliviaan jäänyt siis kuin 50 pistettä mitalisijasta. Olivian lajeista parhaiten pisteitä tuotti aitajuoksu, kun juoksu kulki aikaan 13,85.

Kolmas osallistujamme Annika Piiroinen keräsi yhteensä 1146 pistettä ja sijoittui kilpailussa kahdeksanneksi.

15-vuotiaiden tyttöjen sarjassa Ida Aarnio ehti tehdä kunnolla kolme lajia, mutta neljännessä lajissa korkeushypyssä piikkarin piikit raapaisivat jalkaa sen verran pahasti, että korkeuden jälkeen Ida keskeytti ottelun.