Kilpailuihin ilmoittautuminen

Tällä sivulla voi ilmoittautua ainoastaan Riihimäen Kiskon ampumahiihtäjät.

Muista tehdä ilmoittautuminen päivää aikaisemmin kuin on varsinaisen kilpailun ilmoittautuminen.

 

PIKAOHJE:

Ilmoitettavat kilpailut löytyvät ampumahiihtoliiton kilpailukalenterista( Linkki alla).

Ampumahiihtoliitto/kilpailut

Kilpailupäivämäärät kirjoitetaan sille varatulle riville. Lisäksi merkitään kilpailupäivien kilpailumuodot x- merkillä niille varatuille paikoille.

Tee jokaisesta eri paikkakunnalla olevasta kilpailusta oma ilmoitus. Jos viikonlopun kilpailut ovat samalla paikkakunnalla tehdään siitä ainoastaan yksi ilmoitus johon laitetaan kilpailupäivien kilpailumuoto ruksit oikeaan paikaan.

Lisää myös muut tarvittavat tiedot.

Huom!

Muutama käytännön asia kilpailuihin ilmoittautumisen tiimoilta.

Aina kun on epäselvää kilpailuihin ilmoituksissa, ottaakaan ensin yhteys allekirjoittaneeseen. Jotta voimme selvittää mistä on kyse. Tämä oikeastaan sen takia koska meidän seuran ilmoittautumiset menevät kootusti kilpailujen järjestäjille. Ja näin tulee tiedustelut ainoastaan yhdeltä taholta seurasta.

Kilpailujen järjestäjä voi määritellä laittaako hän kilpailuihin ilmoittautuneet esille omille nettisivuilleen ennen kuin kilpailujen lähtöjärjestysarvonta on suoritettu,  eli tämä ei ole itsestäänselvyys. Toisaaltaan, jos kilpailuun ilmoittautuneet on listattu kilpailun järjestäjän nettisivuilla voi niiden ilmoittautumislistojen päivittäminen tapahtua kilpaillun järjestäjän määräämässä tahdissa.

Kilpailujen lähtölistat ovat sellaiset jotka nykyään pitäisi olla nähtävillä kilpailujen järjestäjän nettisivuilla.

Huomioitavaa on, että yleensä kansallisissa kilpailuissa kilpailujen järjestäjä suorittaa kilpailujen lähtöjärjestyksen arvonnan kilpailua edeltävänä torstaina kun kilpailut ovat arvontaa seuraavana viikonloppuna. Vasta tämän jälkeen ovat lähtölistat nähtävissä kilpailun järjestäjän nettisivuilla.

Kansainvälisissä (esim. Kontiolahden GP -kilpailu) ja kansallisissa SM -kilpailuissa, käytännössä ilmoittautuneet on listattu kilpailun järjestäjän nettisivuilla tai kilpailun nettisivuilla jo ennen kilpailujen lähtöjärjestyksen arvontaa.

Yhteis-ilmoitukset kilpailuihin tullaan lähettämään kilpailujen järjestäjille pääsääntöisesti viimeisenä kilpailun ilmoituspäivänä, ampumahiihtoliiton kilpailukalenterin mukaan. Teiltä pyydän ilmoittautumisia päivää aikaisemmin jotta ei tulisi sitä mahdollisuutta, että joku jäisi pois yhteis-ilmoituksista.

 

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.