Kilpailuihin ilmoittaminen RiKin ampumahiihtojaoksessa.

12.12.2016

Terves

Muutama käytännön asia kilpailuihin ilmoittautumisen tiimoilta.

Aina kun on epäselvää kilpailuihin ilmoituksissa, ottaakaan ensin yhteys allekirjoittaneeseen. Jotta voimme selvittää mistä on kyse. Tämä oikeastaan sen takia koska meidän seuran ilmoittautumiset menevät kootusti kilpailujen järjestäjille. Ja näin tulee tiedustelut ainoastaan yhdeltä taholta seurasta.

Kilpailujen järjestäjä voi määritellä laittaako hän kilpailuihin ilmoittautuneet esille omille nettisivuilleen ennen kuin kilpailujen lähtöjärjestysarvonta on suoritettu,  eli tämä ei ole itsestäänselvyys. Toisaaltaan, jos kilpailuun ilmoittautuneet on listattu kilpailun järjestäjän nettisivuilla voi niiden ilmoittautumislistojen päivittäminen tapahtua kilpaillun järjestäjän määräämässä tahdissa.

Kilpailujen lähtölistat ovat sellaiset jotka nykyään pitäisi olla nähtävillä kilpailujen järjestäjän nettisivuilla.

Huomioitavaa on, että yleensä kansallisissa kilpailuissa kilpailujen järjestäjä suorittaa kilpailujen lähtöjärjestyksen arvonnan kilpailua edeltävänä torstaina kun kilpailut ovat arvontaa seuraavana viikonloppuna. Vasta tämän jälkeen ovat lähtölistat nähtävissä kilpailun järjestäjän nettisivuilla.

Kansainvälisissä (esim. Kontiolahden GP -kilpailu) ja kansallisissa SM -kilpailuissa, käytännössä ilmoittautuneet on listattu kilpailun järjestäjän nettisivuilla tai kilpailun nettisivuilla jo ennen kilpailujen lähtöjärjestyksen arvontaa.

Yhteis-ilmoitukset kilpailuihin tullaan lähettämään kilpailujen järjestäjille pääsääntöisesti viimeisenä kilpailun ilmoituspäivänä, ampumahiihtoliiton kilpailukalenterin mukaan. Teiltä pyydän ilmoittautumisia päivää aikaisemmin jotta ei tulisi sitä mahdollisuutta, että joku jäisi pois yhteisilmoituksista.


Ymmärrän toki sen, jos oikeasti on ilmoittautuminen jäänyt tekemättä ja matkustaa toiselle puolelle Suomea kilpailemaan ja ei sitten pääsekään kilpailemaan kun ilmoittautumien ei ole kunnossa.
Toisaaltaan, on huonoa mainosta seuralle jos kilpailijat ovat epätietoisia onko ilmoittautumiset kunnossa ja kaikki kyselevät erikseen niiden perään kilpailujen järjestäjiltä.

Otan mielelläni kehitysehdotuksia vastaa asian tiimoilta.

Ystävällisesti
Terho Salonen