Järvelän ampumahiihtoradan käyttö

25.1.2015

Terves

Nyt meillä on käyttöoikeus Järvelän ampumahiihtoradalle.

Rata-alueella on kokous ja varastotila joka on lukittu. Riihimäen Kiskoa varten on ulko-oven viereen laitettu lukittu metallinen avainlaatikko, jossa on avain kyseiseen rakennukseen. Avaimia tähän avainlaatikkoon saa allekirjoittaneelta kuittausta vastaan (Olen jo muutamalle antanut avainmen, näiltä tulen pyytämään vielä erikseen kuittauksen).

Kokous ja varastotilassa sijaitseen WC ja suihku, jotka ovat kaytettävissä. Samoin tilassa voi vaihtaa tarvittaessa vaatteita ym. Varastossa sijaitseen(sisääntultaessa ensimmäinen ovi oikealla) ampumamatot ja vastapäiseessä huoneessa on pahvitauluja ja muita tarvikkeita, jotka on käytettävissä.

Ampumahiihtoradan taululaitteiden valot saadaan päälle katkaisijasta joka sijaitseen ampumasuuntaan nähden vasemmassa päässä taululaitteita.

Ampumaradalla käytettävissä on ampumapaikat 10-20. Tarvittaessa voidaan ottaa käyttöön enemmäkin ampumapaikkoja, mutta yritetään pärjätä kyseisillä taululaitteilla.

Jos ampumahiihtoradalla havaitseen puutteita, on niistä informoitava radan pitäjää. Tämä tapahtuu niin, että kirjoitetaan viesti pahvitauluvaraston pöydällä olevaan vihkoon tai muuhun paperiin

Muutamia asioita jotka on hyvä muistaa käydessä ampumassa kyseisellä radalla.

Siivotaan omat jäljet eli rata-alue jää siihen kuntoon kuin se oli tullessa. Roskakoreja sijaitseen ampumapenkan takaosassa. Hylsyt siivotaan ampumapenkan etupuolelle ammunan jälkeen. Tämä siksi, että ne eivät vahinkoittaisin suksia.

Erillistä ammuntapäiväkirjaa ei pidetä.

Ampuma-aika Klo 9-21, joka päivä.

Erityistä huomioitavaa on, että samalla alueella käy myös muita hiihtäjiä ja hiihtolatu kulkee ampumapenkan kautta. Eli annetaan tilaan myös näille hiihtäjille.

Jos radan käytöstä on kysyttävää tai haluaa saada avaimen niin ota yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Ystävällisesti
Terho Salonen
puh 050-4409181