Pajulahden leiri kevät 2024

PAJULAHDEN LEIRI KISKON URHEILIJOILLE!

Riihimäen Kiskon yleisurheilujaosto järjestää yleisurheiluleirin Pajulahdessa la-su 10.-11.2.2024.

Joukkueenjohtaja ryhmänsä ohjaajien ja valmentajien kanssa suunnittelee ja toteuttaa leirin harjoitusohjelman. Joukkueilla voi olla erilaisia tavoitteita ja toimintatapoja toteuttaa harjoituksia. Tarkoituksena leirillä on harjoitella monipuolisesti mahdollisimman monia yleisurheilulajeja hyvissä olosuhteissa. Treenien vetäjinä toimivat seuramme valmentajat sekä yleisurheilukoulun ohjaajat.

Leiri maksaa urheilijalta 80 euroa. Hintaan sisältyy täysihoito Pajulahdessa (lounaasta lounaaseen) ja kolmet ohjatut harjoitukset Pajulahti-hallissa. Leirille voivat osallistua myös urheilijan huoltajat, hintaan 110 euroa / aikuinen.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.1.2024. Ilmoittautuminen Suomisportin kautta täyttämällä ilmoittautumislomake. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään majoitustoive sekä ruokailuja varten allergia- ja erityisruokavaliot. Majoitustoive kannattaa kirjoittaa mahdollisimman tarkasti, jotta Pajulahdessa pystytään tekemään helposti toiveiden mukaiset huonejaot. Meille on varattu 2 hengen huoneita Puistopajusta. 

Leirimaksu löytyy Suomisportista. Leirimaksun eräpäivä tulee olemaan 20.2.2024. Mikäli leirille osallistuminen estyy, ilmoita siitä omalle joukkueenjohtajalle. Peruuntuneesta leiristä ei tule urheilijalle peruutuskustannuksia ja maksetut leirimaksut palautetaan urheilijalle.

Mikäli lapselle haetaan ja hänelle myönnetään Pajulahden Urheiluopistosäätiön leirituki, niin leirin hinta on lapselle 20 euroa.

Jos haluat, että lapselle haetaan leiritukea, ole yhteydessä Maarit Lindbergiin (maarit.lindberg (a) gmail.com) viimeistään 5.1.2024.

Lisätietoja leirituesta tästä.

Leiriohjelma

Lauantai

8.30 Omilla kyydeillä Pajulahteen ja suoraan Pajulahti-halliin
10.00-12.15 Yleisurheiluharjoitus Pajulahti-hallissa (keihäspaikka ei käytössä)
12.30 Lounas ja majoittuminen huoneisiin
15.00-17.15 Yleisurheiluharjoitus Pajulahti-hallissa (keihäspaikka ei käytössä) 
17.30  Päivällinen
19.00-20.00 Joukkueiden omaa ohjelmaa: TanssiStudio ja Palloilusali 2         
20.30 Iltapala
22.00 Hiljaisuus

Kuula-/keihäspaikka käytettävissä klo 12-14 ja klo 18-20.

RANTASAUNA

Rantasauna on käytettävissä lauantaina illalla. Majoittuvien asiakkaiden saunavuoro klo 18-22.

Sunnuntai

8.30 Aamupala 
9.30-11.45 Yeisurheiluharjoitus Pajulahti-hallissa (keihäspaikka ei käytössä) 
11.45-12.00 Huoneiden luovutus 
12.30 Lounas
13.00 Lähtö omilla kyydeillä takaisin Riihimäelle

Varusteet

HUOM. Leirillä liikumme ja harjoittelemme pääsääntöisesti Kiskon edustusasuissa. Otathan harjoitteluasuksi siis Kiskon sini-valko-mustaa asustetta.

Jokaisella tulee olla mukana sekä sisä- että ulkoliikuntaan soveltuvat varusteet sekä juomapullo. Mukaan leiriläiselle olisi hyvä pakata pieni reppu, jossa sisäliikuntavarusteet on helppo kuljettaa majoitusrakennuksesta harjoitushallille. Sisäliikuntakenkien lisäksi leirille voi ottaa myös juoksu-/heitto-/hyppypiikkarit. Liikuntavarusteiden lisäksi leirille mukaan on hyvä pakata yöpuku, hammasharja + tahna, sisätossut majoitustiloihin sekä mukavat vapaa-ajan vaatteet.

Majoittuminen

Majoitumme Pajulahdessa 2 hengen Puistopaju-huoneissa. Huoneiden varustukseen kuuluu jokaiselle yöpyjälle vuodevaatteet ja pyyhe. Jokaisesta huoneesta löytyy oma vessa ja suihkutilat.