Kunniakierros 2016

 

Riihimäen Kiskon Kunniakierros 2016 juostiin 26.5. sateisessa säässä Peltosaaren yleisurheilukentällä.

Huonosta säästä huolimatta osallistujia kerääntyi lähtöviivalle n. 60 kiertämään rataa tunnin ajaksi. Alkuverryttelyn jälkeen klo 18.00 juoksijat lähtivät matkaan.

Juoksijat ovat hankkineet itselleen tukijoita ja keränneet listat täyteen. Kiskolaiset lähtivät mukaan tapahtumaan sponsoreiden innoittamina. Yleisurheilukoululaiset juoksivat puolen tunnin ajan kenttää ympäri ja harjoittelivat sen jälkeen vielä viestivaihtoja viikonlopun Pm-junnuviestejä varten.

Pienimmille perheen jäsenille oli tarjolla temppurataa. Aikuisilla oli mahdollisuus suorittaa UKK-kävelytesti Riihimäen kaupungin liikuntapalveluiden toimesta.  

Tapahtuman yhteydessä myytiin Kiskon uusia edustusasuja sekä kierrätettiin vanhoja urheilutarvikkeita. Uusia omistajia löytyi tuulitakeille, verryttelytakeille ja pannoille!

Tavoitteena oli päästä vähintään viime vuoden tasolle keräystuloksessa. Tämän hetkinen keräystulos on 3200 euroa, joka on hieman vähemmän kuin viime vuonna. Keräys jatkuu kuitenkin vielä tapahtuman jälkeenkin. - KIITOS kaikille osallistuneille, kerääjille ja tukijoille!

 

Menossa mukana:

HF-Autohuolto Oy

Janakkalan OP

Riihimäen Teollisuuspalvelu

Tehtaankatu Autohuolto Oy

Hankkija Oy