Kunniakierros 2015

Riihimäen Kiskon Kunniakierros 2015 juostiin 26.5.2015 Peltosaaren yleisurheilukentällä. Kenttä täyttyi yleisurheilukoululaisista, juoksijoista, tukijoista ja kävelijöistä klo 17.30 alkaen. Jokainen juoksija oli hankkinut itselleen sponsoritukea ja sponsoreiden innoittamina nähtiin useita hymyileviä juoksijoita kentällä.

Alkuverryttelyn jälkeen klo 18.00 yleisurheilujaoston puheenjohtaja Ilkka Nieminen pamautti ilmoille lähtölaukauksen. Lähtöviivalle oli asettunut noin kahdeksankymmentä kunniakierroslaista.

Hiljaa mielessämme olimme asettaneet tavoitteen rahankeräyksen suhteen 3 000 euroon. Se olisi meille melkoinen loikkaus eteenpäin viimeisistä vuosista. Olimme saaneet innostunutta urheilijaporukkaa kentälle niin paljon, että 3 000 euron keräysraja meni rikki - KIITOS kaikille osallistuneille!

Eturivissä yleisurheilukoululaiset säntäsivät matkaan. Tarkoituksena oli yhdistää Kunniakierros ja viestijuoksuharjoitukset samaan iltaan. Yleisurheilukoululaiset juoksivat puolen tunnin ajan kenttää ympäri ja vielä puolen tunnin juoksemisen jälkeen oli edessä tunnin viestiharkat.

Pienimmille perheen jäsenille oli tarjolla temppurataa. Temppurataan pääsivät myös isommat yleisurheilukoululaiset viestiharjoitusten yhteydessä.

Tapahtuman yhteydessä myytiin Kiskon uusia edustusasuja sekä kierrätettiin vanhaa urheilutarviketta. Uusia omistajia löytyi tuulitakeille, verryttelytakeille, pannoille ja juomapulloille!

Tapahtuma onnistui hienosti! Pienellä lisäpanostuksella saimme tapahtumaan hieman hauskuutta ja leppoisuutta lisää! Kenttä oli täynnä innokkaita Kunniakierroksen ystäviä! Ensi vuonna uudestaan ja vielä paremmin ja enemmän! Korkeammalle! Pidemmälle! :)