Kunniakierros

Vuoden 2019 Kunniakierros -tapahtuma järjestettiin uusin kujein to 23.5. Tänä vuonna Kunniakierros -keräykseen osallistujia kunnioitettiin kiertämällä kenttää eri yleisurheilulajeihin tutustuen. Tapahtuma oli avoin kaikille yleisurheilusta kiinnostuneille ja kentällä olikin kuhinaa, kun yli 120 nuorta tukijoukkoineen kiersi kokeilemassa pituushyppyä, telinelähtöä, kuulaa, moukaria, kiekkoa, seivästä, keihästä, kolmiloikkaa ja aitajuoksua. Mukana oli sekä kokeneita yleisurheilukoululaisia että tutustumaan tulleita kavereita. Myös vanhemmat ja muut tukijoukot pääsivät kokeilemaan taitojaan.


Seuravaatteet ja yleisurheiluvälineet vaihtoivat omistajaa välinekirpputorilla ja urheilusuorituksia palkittiin kioskin herkuilla. Illan päätteeksi juostiin yhdessä nurmella 40m radoilla sukkulaviestikisa. Huikeaa heittäytymistä ja yhdessä tekemisen meininkiä. Kiitos mukana olleille sekä keräykseen tähän mennessä osallistuneille!


Kunniakierros -keräys jatkuu edelleen ja voit osallistua lataamalla keräyslista täältä ja palauttamalla sen kentällä ohjaajille. Voit myös ladata Kunniakierros -sovelluksen ja kerätä tukijoita sekä laskuttaa heitä itse. Sovelluksen käyttöä varten voit ilmoittautua kerääjäksi lähettämällä viestin Eeva Jäskelle, eevisk@hotmail.com.


Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja jäsenseurojen yhteinen varainhankintakampanja, jolla kerätään varoja seuratoimintaan ja nuorisourheilun tukemiseen. Kunniakierros järjestetään vuonna 2019 38. kerran. Tapahtumalla on kerätty yhteensä reilut 30 miljoonaa euroa lasten ja nuorten liikunnan hyväksi.

Lisätietoja Kunniakierroksesta

Menossa mukana: