Kunniakierros

Riihimäen Kisko järjestää vuonna 2019 Kunniakierros -tapahtuman Peltosaaren yleisurheilukentällä torstaina 23.5. klo 18-19.30. Tapahtuma on avoin kaikille.

 

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja jäsenseurojen yhteinen varainhankintakampanja, jolla kerätään varoja seuratoimintaan ja nuorisourheilun tukemiseen. Kunniakierros järjestetään vuonna 2019 38. kerran. Tapahtumalla on kerätty yhteensä reilut 30 miljoonaa euroa lasten ja nuorten liikunnan hyväksi.

Lähde mukaan keräämällä viralliseen keräyslistaan itsellesi tukijoita, jotka sitoutuvat maksamaan sovitun tukisumman, kertamaksun tai kierrosmaksun. Tukisumman voi jokainen tukija määritellä itse (minimissään kuitenkin 15 euroa). Täytetty keräyslista palautetaan viimeistään Kunniakierros -tapahtumaan.

Lataa keräyslista täältä!

Tukijasi saavat postissa laskun sovitusta summasta. Maksu suoritetaan SUL:n tilille laskun ohjeiden mukaisesti. SUL lähettää tuet seuralle myöhemmin syksyn aikana. Tuotosta noin 85 % käytetään lasten ja nuorten liikunnan tukemiseen. Voit myös ladata Kunniakierros -sovelluksen ja kerätä tukijoita sekä laskuttaa heitä itse. Sovelluksen käyttöä varten, voit ilmoittautua kerääjäksi lähettämällä viestin Eeva Jäskelle, eevisk@hotmail.com.

Kunniakierros on helppo ja hauska tapa osallistua hyväntekeväisyyteen. Haasta vanhempasi, sisaruksesi, isovanhempasi ja yhteistyöyrityksesi mukaan tapahtumaan ja lähtekää koko porukan voimin tekemään hyvää.

Tänä vuonna keräys huipentuu koko perheen Kunniakierros -tapahtumaan, jossa liikutaan joukolla ja lopuksi juostaan Kunniakierros -viestikisa. Tapahtuma on osa urheilijoiden yleisurheilukoulun ohjelmaa. Tapahtumassa urheilijat perheineen/tukijoukkoineen pääsevät yhdessä kokeilemaan erilaisia yleisurheilulajeja. Kyllä, äidit, isit, sisarukset, kaverit, kummit, mummit, ukit ja muut tukijat saavat tulla mukaan ja myös viestijuoksuun kaikki ovat tervetulleita!

Tapahtumassa järjestetään myös buffetti, yleisurheilutarvikekirppis (tuo pieneksi jääneet piikkarit tai muut välineet myyntiin) sekä seuravaatemyyntiä.

Lisätietoja Kunniakierroksesta

Nähdään Kunniakierroksella!