Kunniakierros

Lasten ja nuorten seuratyön hyväksi

Riihimäen Kisko järjestää vuonna 2019 Kunniakierros-tapahtuman Peltosaaren yleisurheilukentällä. Tapahtuman päivämäärä tarkentuu myöhemmin. Tapahtuma on avoin kaikille.

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja jäsenseurojen yhteinen varainhankintakampanja, jolla kerätään varoja seuratoimintaan ja nuorisourheilun tukemiseen. Kunniakierros järjestetään vuonna 2019 38. kerran. Tapahtumalla on kerätty yhteensä reilut 30 miljoonaa euroa lasten ja nuorten liikunnan hyväksi.

Lähde mukaan keräämällä viralliseen keräyslistaan itsellesi tukijoita, jotka sitoutuvat maksamaan sovitun tukisumman, kertamaksun tai kierrosmaksun. Tukisumman voi jokainen tukija määritellä itse (minimissään kuitenkin 15 euroa). Täytetty keräyslista palautetaan Kunniakierros-tapahtumaan.

Kunniakierros-tapahtuman jälkeen tukijasi saavat postissa laskun sovitusta summasta. Maksu suoritetaan SUL:n tilille laskun ohjeiden mukaisesti. SUL lähettää tuet seuralle myöhemmin syksyn aikana. Tuotosta noin 85 % käytetään lasten ja nuorten liikunnan tukemiseen.

Kunniakierros on helppo ja hauska tapa osallistua hyväntekeväisyyteen. Haasta vanhempasi, sisaruksesi ja isovanhempasi mukaan tapahtumaan ja tulkaa koko perheen voimin tekemään hyvää. Tapahtuman kesto on yksi tunti, jonka aikana osallistuja kävelee tai juoksee itselleen sopivalta tuntuvan matkan.

Tapahtumassa:

  • vaate/välinepörssi
    • voit tulla myymään urheiluvaatteita/-välineitä tai lahjoittaa niitä kiertoon
    • myynnissä myös seuran uusia vaatteita
  • kioski avoinna

Lisätietoja Kunniakierroksesta: Suomen Urheiluliitto

Nähdään Kunniakierroksella!