Kiskon kesäleiri 2018

Nyt kaikki innokkaat 7-15-vuotiaat mukaan liikkumaan Riihimäen Kiskon järjestämälle leiriviikolle Peltosaaren urheilukentällä. Leiriviikko on 4.-8.6.2018 klo 9.30-14.30. Leiri sisältää yleisurheilua, pelailua, temppuilua, ketteryyttä ja mukavaa yhdessä oloa ohjatussa ympäristössä.

Liikuntaviikko alkaa maanantaina 4.6.2018 klo 9.30. MAANANTAIN OHJELMASSA KLO 14.30 SIIRTYMINEN KISKON MAJALLE OHJAAJIEN JA VALMENTAJIEN KYYDISSÄ. LEIRILÄISET VIETTÄVÄT MAANANTAI-ILLAN MAJALLA ERILAISTEN AKTIVITEETTIEN PARISSA. LISÄKSI LEIRILÄISET YÖPYVÄT MAANANTAIN JA TIISTAIN VÄLISEN YÖN KISKON MAJALLA JA TIISTAIN HARJOITUKSIIN SIIRRYTÄÄN JÄLLEEN OHJAAJIEN JA VALMENTAJIEN KYYDILLÄ.

Leirin hinta 50 euroa.

Sisältää ohjatun toiminnan, lisenssin ja vakuutuksen sekä Kiskon jäsenmaksun ja lounaan joka päivä. Lisäksi maanantaina illan ruokailut ja tiistain aamupala kuuluvat leirihintaan. Ilmoittautuminen tästä viimeistään 31.5.2018 mennessä.

Leirin rehtorina ja valmentajana toimii seuran nuorisovalmennuspäällikkö Maarit Lindberg ja ohjaajana seuran nuorisopäällikkö Anne-Mari Vallioniemi.