100 URHEILIJAA KESÄLLÄ 2017

Vuonna 2017 juhlitaan Suomen 100-vuotisjuhlavuotta!

Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Riihimäen Kiskon yleisurheilujaosto on asettanut tavoitteen "100 URHEILIJAA" 7-15-vuotiaiden yleisurheilukoulutoiminnassa. 3-6-vuotiaiden Junnukoulussa on jo pari vuotta pyöritty sadan lapsen lukumäärässä. Valmennusryhmäläisten lukumäärä on myös ollut jatkuvassa kasvussa.

Juhlavuosi tarjoaa erilaisia liikuntaelämyksiä ja tapahtumia koko perheelle!

 

KAVERIVIIKKO 22-28.5.

Valtakunnallisella yleisurheiluviikolla 22-28.5. on Riihimäen Kiskolla kaveriviikko! Treeneihin voi tuoda kaverin mukaan tai voi käydä ilmaiseksi kokeilemassa koko viikon. Treeneihin voi tulla yksin tai kaverin kanssa.

Kiskon kaveriviikon sanoma on lisäksi se, että mukavan harrastuksen kautta saa myös uusia kavereita!

Harjoitukset ovat tiistaisin ja torstaisin 7-9-vuotiailla klo 17-18.30 ja 10-vuotiaista ylöspäin klo 18.30-20. Lisäksi tehoryhmä treenaa maanantaisin ja perjantaisin, johon voi myös tulla kokeilemaan. Tarkemmat tiedot ryhmistä ja harjoitusajoista löytyy tästä.

 

KUNNIAKIERROS 30.5. - koko perheen tapahtuma

Kunniakierros on helppo ja hauska tapa osallistua hyvän asian puolesta. Haasta vanhempasi, sisaruksesi ja isovanhempasi mukaan tapahtumaan ja tulkaa koko perheen voimin. Tapahtuman kesto on yksi tunti, jonka aikana osallistuja kävelee tai juoksee itselleen sopivalta tuntuvan matkan.

Tapahtuma on avoin kaikille ja toimii tänä vuonna samalla tunnin testijuoksutapahtumana! Kuinka pitkälle sinä ehdit tunnissa? Osallistumismaksu on minimitukisumma 15e, jolloin lomake täytetään paikan päällä, mutta enemmänkin saa kerätä etukäteen!

Kisko järjestää toisen seurantatapahtuman syyskuun alkupuolella, jolloin pääset testaamaan, onko juoksukunto parantunut kesän aikana.

Lisätietoja Kunniakierroksen sivuilla

 

HAASTE: 100 treeniä kesällä

Toimintapistevihossa on uutuutena teeman mukainen 100 treeniä kesällä-taulukko. Taulukkoon voi merkata Kiskon treenit, kilpailut, muiden lajien treenit sekä omatoimiset treenit. Kaikki 100 harjoitusta toteuttaneet palkitaan kauden lopussa.